5/10/09

Ποιά είναι η είδηση σήμερα;

Ποια νίκη του ΠΑΣΟΚ τώρα και ποια διαδοχή στη Ν.Δ...

Η είδηση είναι η κλοπή ενός ολόκληρου κινητήρα Super Puma (δεν ξέρω την αξία του αλλά προφανώς είναι δυσβάσταχτο κόστος για μια χώρα στο "κόκκινο").
Κινητήρας Super Puma. Τον έβαλαν στην τσέπη κι έφυγαν;


Και αυτό δεν αφορά μια δημόσια υπηρεσία, αφορά στρατιωτική εγκατάσταση. Που σημαίνει οτι η γενικευμένη κρατική διάλυση έχει προχωρήσει μέχρι και το στρατό, που παραδοσιακά είχε δική του δομή και οργάνωση.

Δεν ξέρω αν οι διοικητικοί επικεφαλής πρόκειται να παραιτηθούν μετά από αυτό το φιάσκο, αλλά το πράγμα σαφώς δεν μπορεί να εξαντλείται στο ξήλωμα του διοικητή του στρατοπέδου.
Μια τέτοια κλοπή μπορεί να πέρασε στα "ψιλά" μια μέρα μετά τις εκλογές, αλλά στην ουσία ξεφτιλίζει το πιο ακριβοπληρωμένο τομέα της χώρας.
Θυμάται κανείς πριν μερικά χρόνια κάτι "μπουλόνια και παξιμάδια" που εντελώς τυχαία τοποθετήθηκαν στα στόμια κινητήρων πολεμικών αεροσκαφών στον Άραξο;
Να έχουν σχέση αυτά τα περιστατικά άραγε;

Κι αν ο στρατός, η αεροπορία, το ναυτικό είναι σε τέτοια κατάσταση σήψης και διάλυσης, ποιος ο λόγος να ξοδεύονται τα δισεκατομμύρια ευρώ των εξοπλισμών, όταν πολύ φυσιολογικά τα ρεζιλίκια θα προέλθουν άπο άλλους λόγους άσχετους με το επίπεδο του εξοπλισμού;

Ποιος να μιλήσει για το θέμα τέτοιες μέρες, ε;

Αν οι του ΠΑΣΟΚ καταλάβουν τα θέματα που τους περιμένουν να αντιμετωπίσουν θα σταματήσουν να χαίρονται για τη νίκη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: