26/5/10

Ένας χρόνος χωρίς τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη


Πόσο μεγάλες φαίνονται σε τέτοιους καιρούς αυτές οι απουσίες...

9 σχόλια:

Θανασης Ξ. είπε...

..και μάλιστα έτσι που τα έχουν καταφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ....

kariatida62 είπε...

Ήταν δάσκαλός μου για δύο χρόνια! Αυτός μου πρωτομίλησε για οικονομικές θεωρίες και κάναμε άπειρες συζητήσεις για οικονομικo-κοινωνικά φαινόμενα!!!
Απο τους καλύτερους δασκάλους που γνώρισα στην ζωή μου!!! Να ένας ακόμα σύγχρονος ξεχωριστός Έλληνας! Καστοριάδης δεν ήταν αλλά ήταν ξεχωριστός!!!:)

kariatida62 είπε...

Mαζί μ'αυτόν μάθημα μου έκανε και ο Ανδρέας ο Λεντάκης αν έχεις ακουστά! Εκείνος μου έμαθε ν'αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και τις ρίζες μου!
Φωτεινά μυαλά και οι δυο τους!

ανεστης είπε...

"Αν έχω ακουστά";
"ΑΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ";;;

kariatida62 είπε...

Ξέρω εγώ?! Μπορεί να σου έπεφτε πολύ Έλληνας και να τον είχες διαγράψει κι'αυτόν και τους αγώνες του και τον έρωτά του για την Αρχαία Ελλάδα και την σύγχρονη πατρίδα του!
Ως δήμαρχος δε, διέπρεψε, έχω κάνει σχετικό αφιέρωμα γι'αυτόν γιατί οι κουβέντες του σημάδεψαν την προσωπικότητά μου!

ανεστης είπε...

@kariatida
Α, με έχεις κόψει για πολύ κόπανο δηλαδή...
Αν έκαναν δύο άνθρωποι κάποια πράγματα για την Τ.Α. ήταν ο Λεντάκης κι ο Μπένος!

kariatida62 είπε...

Εγώ Ανέστη μου δεν σ'έχω για κόπανο! Αντίθετα σε ξεχώρισα μέσα στους bloggers! Θαύμασα και το γράψιμό σου και τις γνώσεις που φαίνεται ότι έχεις...
Μάλλον εγώ εχω απο την αρχή υποτιμηθεί απο σένα...με πείραξε όλα όσα έγραψες στην τελευταία σου ανάρτηση με την παραπομπή που έκανες στο ιστολόγιό μου γιατί διαστρέβλωσες τις προθέσεις και την εικόνα μου!

ανεστης είπε...

Έλα τώρα!
Είπα πως ο διάλογος γίνεται στο blog σου. Εκεί υπάρχουν ακραία και απλοϊκά σχόλια (όπως ο τύπος που κατακεραυνώνει το θέμα "του Κεμάλ το σπίτι" ενώ είναι σαφές οτι έχει πλήρη μεσάνυχτα για το κείμενο).
Η αλήθεια πως η έρευνα αυτή χρησιμοποιείται γενικότερα απο τους αρχαιολάτρες κι αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις γιατί το λέω.

Αν δεν με ένοιαζε η άποψή σου απλά θα το αγνοούσα, άσε που δεν θα έκανα όλη αυτή τη συζήτηση που κάνω τώρα.

kariatida62 είπε...

EΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΩ! ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ:http://www.youtube.com/watch?v=HDdXw6IZ-lU ΚΑΙ http://www.youtube.com/watch?v=5GeIXT9xqWM&feature=related ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ http://www.youtube.com/watch?v=cYbYcJEaKnY&feature=related
KAI ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΕΤΣΙ:http://kariatida62.blogspot.com/
ΑΥΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΔΕΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!