2/7/07

Ξεχάστε το κράτος, ότι κάνει ο καθένας απο μόνος του!

Οταν το κράτος αποδεικνύεται ανύπαρκτο, όταν είναι αδύνατον να σου παρασχεθούν τα απλά, τα βασικά, τα αυτονόητα, τότε έχεις δύο επιλογές. Να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, ή να πάρεις το πρώτο αεροπλάνο για άλλους τόπους και να ξεχάσεις τη μαύρη τρύπα που λέγεται Ελλάς!

Ενα κείμενο εδώ που αποδεικνύει ότι μερικές φορές προκειμένου να περιμένεις λύσεις απο την όποια κεντρική εξουσία, είναι καλύτερα να μετατραπείς σε βουνό και να πάρεις το δρόμο για τον Μωάμεθ. Αν αποφάσισες οτι δεν θες να πάρεις το αεροπλάνο.

Το ζήτημα της λειψυδίας που λέγαμε πριν αναλύεται διεξοδικά για μια περιοχή της Ανατολικής Αττικής και δείχνει πως ο μόνος δρόμος είναι η αυτενέργεια.
Το μόνο που απομένει τώρα σ' αυτούς τους ανθρώπους που δείχνουν το δρόμο με την κοινή λογική που εξηγούν, είναι η διεκδίκηση της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ των φόρων, εισφορών, τελών κλπ που υποτίθεται ότι καταβάλονται για να σου παρέχονται αυτά τα απλά και βασικά...


Σημείωστε δε, οτι η Ανατολική Αττική ακόμα στα 2007 δεν έχει ούτε αποχέτευση!

3 σχόλια:

BioLogos είπε...

Αν μου το έλεγες αυτό πριν μερικά χρόνια θα σε έβγαζα τρελό και θα γελούσα.Πλεον φαίνεται να είναι η μόνη λύση.Δεν είναι ουτοπία.Δεν θέλω να γίνω απόλυτος και καταστροφολογικός αλλά μιλώντας μεταφορικά, το προϊόν του κράτους (νόμοι, υπηρεσίες,κοινωνική ευημέρια κτλ)είναι ακριβό και οι πελάτες-πολίτες δυσαρεστημένοι.Οπότε απλά και λογικά τα λεφτά μας πίσω και αυτενέργεια.

ανεστης είπε...

Άρα ιδωτικο-ποίηση του κράτους.

Paranoia είπε...

Ξεφτύλα κράτος είμαστε, άσε κι έχεις δίκιο...

μας συχαίνομαι, που να πάω να κρυφτώ, αφού εδώ δεν μπορώ να ζήσω, γαμώ το κέρατό μου?