25/9/07

Αυτή η καραμπόλα έγινε μπροστά μου στην Αττική Οδό πριν από μισή ώρα.


ΝΑΙ, ακόμα υπάρχουν ηλίθιοι που σε συνθήκες μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου, νομίζουν ότι είναι σε πίστα.
ΝΑΙ ακόμα δεν μάθαμε να χρησιμοποιούμε τα alarm και τα φυλάμε μόνο για την παράνομη στάση μας. Το αποτέλεσμα είναι στην καραμπόλα να έχουν πάρει επιτυχώς μέρος 6 αυτοκίνητα.
ΝΑΙ οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού ακόμα δεν έχουν τοποθετήσει επαρκή σήμανση που έγκαιρα να ειδοποιεί τους στόκους με τα γκάζια ότι μπροστά υπάρχει μποτιλιάρισμα. Ένα Peugeot πίσω μου (με περίπου 120 χλμ/ω) πρόλαβε στο «τσακ» να σταματήσει και να μη πέσει επάνω μου, ενώ η ουρά ήταν ευδιάκριτη από απόσταση και ενώ είχα ανάψει τα alarm. Και ενώ ξέρουν ότι μία (καθημερινή) πλέον καραμπόλα τινάζει στον αέρα τη ροή της κυκλοφορίας, ακόμα δεν έχουν αντιμετωπίσει το θέμα.
ΝΑΙ δεν έχουμε ακόμα μάθει να οδηγούμε ενώ έχουμε δικαίωμα να ψηφίζουμε!
Υ.Γ. Και βάζω στοίχημα οτι τα αυτοκίνητα της Αττικής Οδού θα άργησαν να φτάσουν στο σημείο να ελευθερώσουν το δρόμο, αφού και η ΛΕΑ θα ήταν κατηλλειμένη απο τους συνήθεις κρετίνους!

11 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δυστυχως οι Ελληνες δεν ειχαμε ποτε ς λαος οδηγικη παιδεια.Ισως ειμαστε και οι χειροτεροι οδηγοι σε ολο το κοσμο...Τι να πεις...;
Ξερεις αν σκοτωθηκε κανενας;

ανεστης είπε...

ΚΑΙ σ' αυτό! Τελικά σε τι είμαστε καλοί;;;
Όχι εδώ δεν σκοτώθηκε κανείς, αλλά πριν 2 μέρες 7 άτομα έγιναν πολτός στην Αθηνών-Λαμίας απο ένα BMW που είπε να το "ξεκαπνίσει" λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνω για το BMW.
...στην απόλυτη ευθεία των πολλών χλμ. της Θήβας. Όπου παρεπιπτόντως δεν υπάρχει τσιμεντένιο στηθαίο ανάμεσα στα 2 ρεύματα (απ' ότι φαίνεται, δεν χώραγε), αλλά μονή μπάρα και με ελάχιστο χώρο διαφυγής εκατέρωθεν. Μάλιστα πολλά γνωστά αυτοκινητιστικά περιοδικά σ' εκείνη την ευθεία βρίσκουν την τελική των αυτοκινήτων που δοκιμάζουν και το διαφημίζουν κιόλας...
Τι να κάνει λοιπόν ο καυλόγκαζος;... Να μην πάρει 5,6 άντε 7 ζωές;
Η βλακεία είναι ανίκητη!

μαριάννα είπε...

Το άκουσα κι εγώ στο ράδιο την ώρα που έγινε και άκουσα ότι δημιουργήθηκε αμέσως κυκλοφοριακό χάος.
Από πού να το πιάσεις το κυκλοφοριακό στην Ελλάδα και να μη σε τρελάνει.
Ένας αχταρμάς ευθυνών κράτους-τροχαίας-οδηγών(γκαζοφονιάδων)
-οδηγών(ηλιθίων)-οδηγών(μαλακιστιρίων που πάνε με 30 στην αριστερή και μουλαρώνουν)-οδηγών που καταλαμβάνουν την δεξιά της άμεσης ανάγκης-οδηγών που αδιαφορούν για τις μηχανές και τους πεζούς!
Η μεγάλη ευθύνη για μένα είναι στο κράτος που δεν εφαρμόζει σωστά τον νόμο του ΚΟΚ, έχοντας δείξει ΜΟΝΟ φοροεισπραχτική και εισοδηματική πολιτική, χαρατσίου σε συγκεκριμένες περιόδους γιορτών κυρίως. Με ηλίθιες πινακίδες ορίων ταχύτητας, απολύτως εξωπραγματικές, με ανύπαρκτη εκπαίδευση οδικής συμπεριφοράς, δείχνοντας επιλεκτική ανοχή και και και... χιλιάδες αιτίες και λόγους που κάνουν την κυκλοφορία στην Ελλάδα μία κόλαση, αλλά και σε κάνουν να ντρέπεσαι για το χάλι μας!
Ποιός νοιάστηκε ποτέ για τον αρχιμ*λάκα, τον καρεκλά, που ηχορυπαίνει με τη βγαλμένη του εξάτμιση ή με τη μπουζουκοντίσκο που κουβαλάει ο καυλ@μένος παλιολάικας μεσημέρι καλοκαιριού και νομίζει πως θα του κάτσει γκόμενα ο παλιοταμτάκος!
Σόρρυ για το ξέσπασμα, αλλά έχω πολύ άχτι την κυκλοφορία στο Ελλαδιστάν!

Φιλιά και να προσέχετε! ;)

Moloch είπε...

Έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα το αυτόματο άναμμα αλαρμ στο αμάξι μου. Κυρίως γιατί μου έμαθε να τα ανάβω χειροκίνητα τις σωστές στιγμές και όχι μόνο στη στάση.
Η ΛΕΑ είναι πολύ πικραμένη ιστορία... Αφού δεν τους γράφουνε ΟΛΟΥΣ μαζί...

ανεστης είπε...

@ ghteytria
ένα απο τα ζητήματα που μας βάζουν στην κατηγορία των τριτοκοσμικών κρατών και που καμμία κυβέρνηση δεν θεώρησε οτι πρέπει να κάνει κάτι.
Όταν έχεις σύγχρονα γρήγορα αυτοκίνητα στο ίδιο οδικό δίκτυο που έχουμε εδώ και 40 χρόνια + τον πιο απαίδευτο οδηγό της Ευρώπης, τότε έχουμε όλες τις προυποθέσεις για να θρηνούμε αμέτρητα θύματα.

Unknown είπε...

Αυτό είναι δημοσιογραφία του πολίτη. Ελπίζω να μην έπαθε κανείς τίποτα και οι ζημιές να περιορίστηκαν στα υλικά πράγματα.

Το αλάρμ βγήκε για τέτοιες περιπτώσεις και όχι για το παρκάρισμα που ηλιθιοδώς χρησιμοποιούμε. Προσφάτως με έπιασε λάστιχο σε εθνική οδό, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανάψω τα αλάρμ και μετά να κόψω ταχύτητα.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Αξίζει τον κόπο να σε είχα μόνο μία μέρα στα επείγοντα του νοσοκομείου που δουλεύω και τότε θα καταλάβαινες τι πραγματικά συμβαίνει στους δρόμους. Θα άλλαζε ο τρόπος που οδηγείς κυριολεκτικά. Ίσως όλοι οι οδηγοί θα έπρεπε να ζήσουν αυτήν την εμεπειρία. Μόνο μία μέρα.

ανεστης είπε...

Τα βλέπω κάθε μέρα γύρω μου. Τους ελληναράδες με την "κούρσα" που βλέπουν τους άλλους οδηγούς σαν εμπόδια. Τους βλέπω και χέζομαι απο φόβο. Οδηγώ περιμένοντας το μαλάκα που η μοίρα μου έχει τάξει να βγει με κόκκινο, με Stop, να περάσει στο ρεύμα μου. Είναι δυνατόν με τόσα θύματα στους δρόμους να τη γλυτώσω εγώ;
Άλλοι λαοί κινδυνεύουν απο πλημμύρες, σεισμούς και καταποντισμούς, εμείς και οι Ιρακινοί κινδυνεύουμε απο εμάς τους ίδιους.

bbchris είπε...

Καλησπέρα.

Θα σου κάνω μια ερώτηση.

Αν ερχόταν κάποια στιγμή το κράτος [όπως κι αν ορίζεται αυτό] και σου έπερνε το δίπλωμα και δεν σε άφηνε να βγάλεις καινούριο ως τελείως ανίκανο να χειρίζεσαι αυτοκίνητο, πως θα αντιδρούσες;

Θα το δεχόσουν με αξιοπρέπεια;

ανεστης είπε...

@chris
Καλώς τον
Αν αποδεδειγμένα αποτελούσα απειλή για τη δημόσια ασφάλεια, φυσικά και έτσι θα έπρεπε να γίνει. Το κράτος απο αυτά κρίνεται.