20/9/07

Αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες...

Ομολογώ ότι δεν εκτίμησα την κατάσταση όπως έπρεπε. Δεν φάνηκε από την αρχή η σοβαρότητα της κατάστασης. Νόμιζα ότι τέλος πάντων... δεν είναι και καταστροφή να αναλάβει ένας Βενιζέλος τις τύχες του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα που ο συνήθης ψυχοπαθής μπουγελωτής χτύπησε τον Βαγγέλη, άρχισε να φαίνεται το λυκίσιο πρόσωπο κάτω από την προβιά.
Τι βγήκε και δήλωσε το άτομο;
«Ορισμένοι καταστρέφουν το πολιτικό κεφάλαιο της δημοκρατικής παράταξης. Εγώ ως μελλοντικός ηγέτης όλης της παράταξης συγχωρώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους, συγχωρώ τους επαγγελματίες που γίνονται καθοδηγούμενα όργανα σε μία αθλιότητα, υπονομεύουν την παράταξη, έχουν ευθύνες αυτές που καθοδηγούν και υποθάλπουν αυτή την αντιαισθητική κατάσταση»

Ρε Βαγγέλη, σπέκουλα στην πλάτη ενός κακομοίρη; Πολιτικό παιχνίδι με ένα μουρλό; Τι έγινε σταμάτησες να απευθύνεσαι στο «σκεπτόμενο» πλήθος; Τελικά έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για αδίστακτο αριβίστα;

Ρε μπας κι έχει δίκιο η Γητεύτρια;

11 σχόλια:

Agobooks είπε...

Εκείνη τη στιγμή Ανέστη, που να ξέρει ο Βενιζέλος ότι ο άλλος είναι μουρλός και όχι ένας από το …πλήθος που ζητωκραυγάζει για το Γιωργάκη μέχρι σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

To δήλωσε αμέσως μόλις έγινε το συμβάν. Έτσι τουλάχιστον ειπώθηκε κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνδέσεων. Απ' την άλλη φάνηκε και στο πρόσωπό του, την ώρα που έλεγε "σηκώστε τον άνθρωπο".
Το ήξερε και πολύ καλά μάλιστα.
Υπολόγισε σε κλάσματα δευτερολέπτων την αντίδρασή του. (Δές τε την σε slow motion, από τη στιγμή που "τρώει" τον καφέ μέχρι που πάει και βλέπει ποιός είναι αυτός που του τον έριξε). Είμαι σίγουρος ότι θα την δείξουν απ' όλες τις πιθανές και απίθανες γωνίες όλα τα κανάλια).
Τελικά από ΜΟΥΡΛΟ κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια...

ανεστης είπε...

Έλα ντε...
κι απο κοντά το ΠΑΣΟΚ καταθέτει μύνηση στο μουρλό! Μη τύχει και κατηγορηθεί κανένας οτι "όπλισε το χέρι του δράστη με φραπόγαλο"

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι καλά που δεν τον σάπισε επιτόπου στο ξύλο η μπατσαρία δεν λέτε!Τον είδα πάντως και όλο αυτό το γα....νο λογίδριο συνταγματικής φυλολογίας δεν βλέπω σε τί μπορεί να του χρησιμεύσει!
Το πολύ πολύ να πει ο κόσμος"τον..μαλ..κα,ένας τρελός ήταν και αυτός έβγαλε ολόκληρο τον Μπαμπινώτη για να εκφράσει την δυσαράσκειά του"

Oh fuck it! είπε...

Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, την ίντριγκα ουδείς. Γεια σας και καλώς σας βρήκα!

μαριάννα είπε...

Γελάω με τον αυθορμητισμό σου και με το πόσο ωραία γράφεις.
Μη φανταστείς ότι χαίρομαι να δικαιώνομαι γκρεμίζοντας ανθρώπους , στους οποίους οι άλλοι επένδυσαν έστω μια ελπίδα. Καθόλου δε μ' αρέσει. Ξέρω όμως πολύ περισσότερα απ' όσα λέω δημόσια. Περιστατικά τέτοια σαν το σημερινό, από ανθρώπους που βρέθηκαν πολύ κοντά και μιλάνε εκ των έσω.
Φαντάσου και να γίνει Ηγεμόνας! Εκκολαπτόμενος και δεν παίζεται. Και φυσικά ήξερε ποιος είναι ο καψερός. Γι αυτό και του είπε καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Γιατί νόμιζε ότι το κάνει επί πληρωμή. Ενώ ο φουκαράς που μπουγελώνει είναι απλά γραφικός. Έχει χτυπήσει Κορκολή, Πανούση, Στεφανόπουλο, Αντρέα κτλ. Είναι να τον χρεώνεις;
Από την άλλη μου κακοφάνηκε και η μήνυση που έκανε το πασόκ. Αλλά όπως είπαν και άλλοι φίλοι, φοβήθηκαν τη σπέκουλα και πες έχουν ελαφρυντικά. Αν το χειριζόμουν προσωπικά, σε καμιά περίπτωση δε θα επέτρεπα μήνυση ακόμα και αν ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, μου το χρέωνε. Στόμα δεν έχουν να απαντήσουν;
Πάντως παιδιά σας το λέω έντιμα. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα... Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Δεν είναι απλά ο ψυχρός και ασυγκίνητος Σημίτης. Είναι απίστευτα σκληρός. Και σαφέστατα ψωνισμένος. Το μόνο καλό ότι θα βγάλει γέλιο. Ήδη έχουν φρίξει στα μπλογκς και στα κανάλια.

ΥΓ.
@ Μαραμένα Σύκα
Εύγε κόρη μου! Σε εκτιμώ πολλαπλά. Ξέρεις εσύ! ;)

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Για να γίνεις πρόεδρος σε τέτοιο κόμμα(εξουσίας) πρέπει να είσαι βασικά λαϊκιστής, αριβίστας και να απευθύνεσαι στο μέσο Έλληνα. Αυτή είναι και η διαφορά του Καραμανλή. Ο μέσος Έλληνας τον νιώθει οικείο, τον καταλαβαίνει όταν του απευθύνεται και δε νιώθει κομπλεξικά απέναντί του. Αντίθετα με τον Βενιζέλο που έχει πυκνό λόγο και πρέπει να σκέφτεται κάποος για να τον καταλάβει. Με λίγα λόγια μην αναγκάζεις τον Έλληνα να σκέφτεται...χαλιέται, του τονίζεις την αμορφωσιά του.

Nobody είπε...

Γιατί ο Σημίτης σε έκανε να τον νοιώθεις οικείο? Είχε και αυτός μόρφωση και πολλά προσόντα και όμως είχε και πολλές ψήφους (οκ και ελιές).

Χρειάζεται αλλαγή το ΠΑΣΟΚ. Κάποιον που στις επόμενες εκλογές θα μαζέψει τις ψήφους που πήγαν χαμένες σε ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, άκυρα κτλ. Και είναι προτιμότερος ο ΒΒ από τον Γιωργάκι. Με τον Παπανδρέου πρόεδρο απλά παρατείνουμε την παραμονή της δεξιάς στην εξουσία.

ανεστης είπε...

oh fuck it
καλωσήρθες!

ghteytria /σύκα
Να μου το θυμηθείτε, αυτή τη δήλωση θα την πληρώσει πολύ ακριβά. Πάγωσε τον κόσμο. Αλλά έτσι είναι, όπως λέει και μια παροιμία για πουτάνες και χαρές που πρέπει να κρυφτούν.

Απειρωτα
έτσι είναι τα κόμματα εξουσίας. Επιβεβαιώνεις αυτά που λέω στο προηγούμενο post. Marketing λέγεται.

nobody
Προσωπικά χαίρομαι που δεν καλούμαι να αποφασίσω. Ας βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα απο τη φωτιά, ας φροντίσουν να πείσουν για αξιοπιστία (long shot) ή για το ότι η πολιτική μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα (Veeeeery long shot).

Dr. Feleki είπε...

Α,καλα, Ελλαδιστάν...
Ουδέν σχόλιον μωρε, κρίμα μόνο αν το φραπόγαλο ήτανε γλυκό, δε μου το έδινε να το πιώ...

Πως να σχολιασεις σοβαρα τους Έλληνες πολιτικούς... και τους Έλληνες "τρελλους"

.liketobite είπε...

Μιλάμε για επαγγελματίες... ψυχρούς κι αδυσώπητους εκτελεστές.