4/9/07

Αμα είναι κιμπάρης ο πενθών...







Απίστευτες φωτογραφίες είναι αδύνατον να μη προκαλέσουν χαμόγελο έστω και μέσα από την τραγικότητα του θανάτου.

Με τηλεόραση plasma, DVD player (με τα remote controls), 5λιτρο Chivas κλπ αξεσουάρ για το νεκρό, δεν είναι να απορείς γιατί χρειάστηκε να εισπραχθεί το βοήθημα των πυρόπληκτων.

8 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι όμως παραπέμπει ευθέως στα αρχαία κτερίσματα.

Paranoia είπε...

καλά μας έστειλες κανονικά.

"δείμος του πολίτη"
έπαιζε 5λιτρο Chivas και πλάσμα Τ.Β. τότε?
μου διαφεύγουν πράγματα τελικά

την καλησπέρα μου φίλε

Ανώνυμος είπε...

!!!

ανεστης είπε...

OK καταλαβαίνω τι λέει ο Δείμος, οι νεκρικές μάσκες ίσως είναι οι plasma TV της εποχής, αλλά από τότε έχουν μεσολαβήσει κάποιες χιλιάδες χρόνια, η σχέση μας με το μεταφυσικό έχει αλλάξει όσο νάναι.

μαριάννα είπε...

Και πολύ τυπάς ο αποθανών! Απορώ πως δε ζήτησε και τη γυναίκα του. Προφανώς για να φέρνει γκόμενες.

Όταν πεθάνω βάλτε μου
το κινητό στο μνήμα
μα μη χώσετε βαθιά
γιατί δε θα 'χω σήμα!

Καλημέρα!!! Καλά μιλάμε ξεράθηκα τώρα! Αλήθεια είναι ή είναι από καμιά ταινία και μας δουλεύεις;
:)))))))

ανεστης είπε...

Είναι εντελώς αλήθεια και αργά το βράδυ που έπεσα να κοιμηθώ με πιάσανε οι τύψεις που το σάρκασα, αλλά το αφήνω όπως και νάχει για να υπάρχει προβληματισμός.
Πες λοιπόν οτι χάνεις ένα πολύ δικό σου πρόσωπο. Μια τέτοια κίνηση δεν σε αφήνει με την εντύπωση ότι απλά κλέιστηκε στο δωμάτιό του; Δεν είναι καλύτερο και ευκολότερο απο το να συνειδητοποιήσεις οτι έφυγε για πάντα;
Ναι, όταν πέφτω να κοιμηθώ μου έρχονται όλα αυτά...

Newborn Doomstalker είπε...

Πόσο κόστισε το κενοτάφιο; Δεν θα ένοιωθες καλύτερα αν αυτά τα φράγκα, αντί να τα θάψεις με τον αγαπημένο σου άνθρωπο, τα έδινες σε 2, 3, 5, 10 φτωχές οικογένειες για να καλύψουν έστω και προσωρινά τις ανάγκες τους; Να τη βράσω την ψυχολογία μου αν θάβω λεφτά που περισσεύουν αντί να τα μοιράζω. Μ@λ@κ@ς άντρας ήμουν αν με θάψουν τόσο "κιμπάρικα".
Προσωπική άποψη βεβαίως βεβαίως...

μαριάννα είπε...

@ ανεστης

Αχ βρε φατσούλα! Με συγκίνησες πάλι... Τί όμορφα και τρυφερά που σκέφτεσαι όταν πέφτεις να κοιμηθείς! Να ρε γαμώτο κάποιες λεπτομέρειες, που κάνουν τη ζωή ν' αξίζει! Ποιός πολιτικός θα σκεφτόταν έτσι;
Στην καλύτερη θα σκεφτόταν όπως ο φίλος παραπάνω, που ρεαλιστικά μετάφρασε το συναίσθημα, σε βοήθεια.
Είναι σαν τη μάνα που κρατά το δωμάτιο και τα ρούχα του νεκρού παιδιού της, σαν φυλαχτό πολύτιμο κι έρχεται η γειτόνισσα και της λέει να τα δώσει στα ορφανά.
Στην περίπτωση αυτή Newborn Doomstalker, προτιμάς να μη φας ένα μήνα και να δώσεις το μισθό σου, από το να στερηθείς την ψευδαίσθηση της παρουσίας του νεκρού σου. Δεν είναι τυχαία τα ευρήματα μεγάλης αξίας σε αρχαίους τάφους.