7/9/07

Να η λύση!

Ωραία… Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν μετεκλογικές συνεργασίες.
Άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να στερήσετε την αυτοδυναμία από τα δύο μεγάλα κόμματα έτσι ώστε να ξαναπάμε σε εκλογές και μετά ξανά και ξανά… Και θα έχουμε μια συνεχή προεκλογική περίοδο. Μια συνεχή περίοδο όπου τα κόμματα θα φοράνε τα «Κυριακάτικα», τα «καλά» τους, μια περίοδο αυξημένων ανακλαστικών. Ίσως είναι μια ιδέα που πρέπει να την διαδώσουμε.
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

6 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Ο Καραμανλής πήγε για μαλλί και θα βγει κουρεμένος. Απειλεί εμάς για επανάληψη εκλογών; Τί μου λες; Φοβηθήκαμε τώρα. Η δική τους η περδικούλα τρέμει.
Είδες τι καλό κάνουν οι κριτικές και οι μετρήσεις του κοσμάκη; Ο Γιώργος απόψε, για μένα ήταν πάρα πολύ καλός. Το ίδιο και ο Αλαβάνος.
Η Τρέμη που ακούω τώρα, λέει ότι ήρθαν ισόπαλοι. Εγώ διαφωνώ. Πιστεύω πως ο Παπανδρέου απόψε κέρδισε αρκετά. Ίδωμεν...

Antonios Politakis είπε...

Ε ας πηγαίνουμε, ή θα βάλουν μυαλό η αυτοδυναμία δεν βλέπουνε.

Αν και είδα προς το τέλος οι εντυπώσεις μου είναι οτι μάλλον κέρδισε ο καραμανλής, με δεύτερη ποιο εντυπωσιακή παρουσία τον καρατζαφέρη και τρίτη την παπαρήγα. Ο παπανδρέου εκτός οτι βγήκε αρκετές φορές εκτός θέματος δεν ένιωθε και τόσο σίγουρος για αυτά που έλεγε και νομίζω οτι τερμάτισε τελευταίος πίσω μέχρι και απο τον παπαθεμελή.
Μιλάω καθαρά για την εντύπωση και όιο κατα πόσο συμφωνώ στις θέσεις τους

Nobody είπε...

Αν τραβήξουν οι εκλογές μέχρι τον Οκτώβρη, με συμφέρει. Θα βρω κανένα φτηνό εισιτίριο να έρθω Ελλάδα μιας και τώρα δεν μπορώ.

ανεστης είπε...

Ο καθένας είδε διαφορετικά πράγματα απο αυτή τη "συζήτηση" ανάλογα με το που στέκεται και τι περιμένει.
Εγώ απο την άλλη μετά απο χρόνια στην "επικοινωνία" πιστεύω ότι όλη η φασαρία έγινε για να βγει ωφελημένος ο Καρατζαφέρης (και το star sytem των δημοσιογράφων πρώτης γραμμής).
Δυστυχώς!

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι χάσανε όλοι κάτι από την εικόνα τους. Ή δώσανε λαβή στους αντιπάλους (των).

Και (ξανα)-ρωτώ: γιατί δεν είχαν κληθεί δημοσιογράφοι (= μέλη της ΕΣΗΕΑ) αλλά τηλε-αστέρες;

ανεστης είπε...

Γιατί σε μια δια-καναλική διοργάνωση τα κανάλια θέλουν να προβάλουν το προιόν τους που είναι οι αστέρες τους. Για τον ίδιο λόγο είχαμε 6 δημοσιογράφους αντί για 2 ή 3 που θα προέκυπταν απο κλήρωση!
Τηλεοπτική δημοκρατία έχουμε...