18/6/07

Όλα βαίνουν καλώς! Εκλογές έρχονται.

Όχι δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθεί ο Πολύδωρας.
Μεμονωμένο το περιστατικό, περίεργος ο τρόπος που βγήκε τώρα στη δημοσιότητα, άρα είναι ύποπτο και θα ερευνήσουμε τους λόγους που κυκλοφόρησε το βίντεο και όχι το τι σημαίνει να συμβαίνουν τα «μεμονωμένα» επεισόδια στα αστυνομικά τμήματα.
Επίσης καμία κατηγορία δεν έχει δεχτεί η χώρα μας ούτε από τη Διεθνή Αμνηστία ούτε από άλλους φορείς για βασανιστήρια σε αλλοδαπούς και πρόσφυγες, ούτε καταγγελίες έχουν γίνει για διακίνηση λευκής σάρκας από αστυνομικά όργανα. Μεμονωμένα είναι όλα τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά! Και το ξύλο που έπεσε σε Κούρδο και τα εγκαύματα σε Ιρακινό και το ξύλο της ζαρντινιέρας και όλα τα επαναλαμβανόμενα και συγκεκαλυμμένα περιστατικά.
Άλλωστε ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την αγανάκτησή του για άλλη μια φορά όπως του είπαν να κάνει οι επικοινωνιολόγοι. Εξ άλλου και ο Χατζινικολάου και ο Τράγκας συμφώνησαν ότι αυτά γίνονται παντού. Τι θέλετε τώρα; Και έρχονται και εκλογές…

Θέλετε να βάλουμε και ένα στοίχημα ότι θα βγούμε να μας παίρνουν και το βόδι; Με την ανυπαρξία της αριστεράς, η συζήτηση θα γίνει πάλι αβάντα για την ακροδεξιά ρητορική περί εισαγόμενης βίας.

10 σχόλια:

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τα θύματα των «ακούσιων» εκπυρσοκροτήσεων όπλων στα σύνορα ή στις πόλεις. Με αφορμή τη δολοφονία του Ηρακλή Μαραγκάκη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Γκούσκος τόλμησε να κάνει ερώτηση στη Βουλή στις 12 Δεκεμβρίου και να δηλώσει ότι «το επεισόδιο δεν είναι ούτε μεμονωμένο ούτε τυχαίο ούτε έγινε από λάθος. Για πολλοστή φορά αστυνομικοί πυροβολούν από πίσω σε πολύ μικρή απόσταση άοπλο νεαρό. Είναι το έβδομο θύμα τα τελευταία χρόνια. Τζελάλ, Σαπουνάς, Μουράτης, Μπουλάτοβιτς, Χριστόπουλος, Τσελνίκου, Λεωνίδης και τώρα Μαραγκάκης. Εχουμε εβδομήντα νεκρούς την τελευταία δεκαετία». Περιττό να σημειώσουμε ότι μεταξύ των θυμάτων υπερτερούν οι μετανάστες.

Θαρραλέα επισήμανση από έναν κυβερνητικό βουλευτή. Μόνο που, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος, εφόσον «η βασική μέριμνα της εξουσίας είναι η διαιώνιση και η αναπαραγωγή της».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/12/2003

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σωστοτατος!

Unknown είπε...

Πως δεν υπάρχει αριστερά !!!
Υπάρχει και παραυπάρχει και εκφράζεται από το τίποτα.
Όπως ακριβώς και η σύγχρονη φιλοσοφία της

Το πρόβλημα δεν είναι οι μπάτσοι που βαράνε και σκοτώνουν χωρίς λόγο.
Το πρόβλημα είναι τα μέσα ενημέρωσης που τα κάνουν γνωστά.
Αν δεν τα ξέραμε θα πιστεύαμε ότι ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικό.
Τώρα έχουμε "μερικές" αμφιβολίες

ΣΒΕΤΛΑΝΑ είπε...

Πρόσφατα έπεσα θύμα πορτοφολά και δεν ήμουν και η μόνη. Το συγκεκριμένο άτομο πρόλαβε να ξαφρίσει άλλους 35 συμπολίτες μου. Πραγματική μάστιγα όταν το έπιασαν μαθεύτηκε ότι ο "αλαφροχέρης" ήταν μια 17χρονη Ρουμάνα εκ Ναυπλίου ορμώμενη από.

Όταν πήρα τηλέφωνο την αστυνομία μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και την αφήσαν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (να εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα). Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.

Γύρισε το μάτι μου, τσάμπα τα λεφτά που έχασα, τσάμπα το άγχος και το τρέξιμο για τις κάρτες. Και ευλόγως αναρωτήθηκα...

ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ?

Με το που είδα το βίντεο έβαλα μυαλό και τώρα:

"ΨΑΧΝΩ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΡΟΥΜΑΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΕΜΑΤΟ"



Ντροπή τους που πήγαν να καλύψουν το γεγονός πίσω από ένα πέπλο ξενοφοβίας/ ρατσισμού.
Λες και αν έπιαναν εμένα ή εσένα ή τον οποιονδήποτε δεν θα μας τσάκιζαν στο ξύλο.

Η σήψη δεν ήταν ποτέ επιλεκτική (τώρα θα άλλαζε?).

ανεστης είπε...

Όσο οι υπεύθυνοι "τιμωρούνται" με 15 μέρες αργίας και λοιπά ανέκδοτα, όσο δηλαδή προστατεύονται απο μια πολιτική ηγεσία που θέλει τους αστυνομικούς ως ψηφοφόρους -πελάτες, δυστυχώς θα έχουμε πολλά ακόμα θύματα και απο εκπυρσοκροτήσεις και απο ζαρτινιέρες.
Όταν μιλάμε για "πολιτική ευθύνη" εμείς εδώ θα πρέπει να εννοούμε την ανάγκη να λειτουργήσει κάποτε η αστυνομία με κανόνες (για κοιτάτε μήπως έρχομαι).

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Σχετικά με την τελευταία παρατήρησή σου...και επαυξάνω!

Unknown είπε...

Πολιτική ευθύνη ;

Σας παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε άγνωστες λέξεις αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν οι αναγνώστες σας

patsiouri είπε...

Εγώ έφριξα χτές βλέποντας ειδήσεις μία για τα βιντεάκια και τα σκηνικά και άλλη μία και χειρότερη όταν άκουσα τον Ευαγγελάτο ( ναί, εδώ στο χωριό μόνο αντέννα πιάνουμε δυστυχώς) να λέει πως το τηλεφωνικό τους κέντρο έχει πάρει φωτιά από τηλ. πολιτών που αγανάκτησαν αλλά και πολιτών του στύλ "Καλά τους κάνουν"...
Ασε τους μπάτσους, άν ακόμα κυκλοφορεί και έξω αυτή η μαλακισμένη νοοτροπία, που κυκλοφορεί, δέν υπάρχει λυτρωμός αδέρφια...
Μόνο προσευχές στα 4 να μήν πέσουμε στα νύχια τους...και των ένστολων αλλά καί των άστολων..

Και το παραπάνω σχόλιο έχει δίκιο, ποιοί Αλβανοί και ποιά ξενοφοβία, γιατί Έλληνες δέ δέρνουν???? Με προτίμηση στους φραπεδόμαγκες όπως τους χαρακτηρίζει το Σώμα..αλλάξτε όλοι καφέ γρήγορα.

K-Top είπε...

Και ψάχνουν μετά να βρούνε ποιος έδωσε στον Πάσσαρη το όπλο...

Λίγο σαλεμένος να είσαι, να φάνε 2 φίλους σου, να σου έχουν ρίξει και μερικούς εξευτελισμούς σαν του βίντεο, πολύ θέλει μετά?

Αλλά είναι τόσο χαζοί που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα πιο βασικά του ρόλου τους στην κοινωνία. Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτόν τον τρόπο οπλίζουν τα χέρια μικροκακοποιών μεταλλάσσοντας τους σε δολοφόνους.

ανεστης είπε...

και αυτές ακριβώς οι συμπεριφορές είναι σύστημα εκπαίδευσης ενός ηλίθιου κατασταλτικού συστήματος που ποτέ δεν ανέλυσε, που ποτέ δεν μελέτησε και γι αυτό ποτέ δεν έμαθε.
Αν ο (κάθε) Πολύδωρας άφηνε κατα μέρος τις καλολογίες και τις φραστικές φιοριτούρες, θα έβλεπε ίσως οτι ακόμα προίσταται αστυνομίας "μπασκίνων" του 50-60.