12/6/07

Οι προκλήσεις συνεχίζονται


Οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης συνεχίζουν τις προσβολές και τις ιταμές προκλήσεις τους. Μετά τις προκλήσεις στο εθνικό μας φρόνημα που έγινε με το συνδυασμό εθνικού ύμνου και του νινιού που μας πέταγε, τώρα οι ευρωλιγούρηδες έπιασαν το θρησκευτικό μας φρόνημα.
Έπιασαν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου για να υπηρετήσουν τα φτηνά σχέδιά τους που είναι να πουλήσουν διαφήμιση στις υπηρεσίες του Αντίχριστου Bill Gates. Και επειδή είναι γνωστό ότι αυτός ο κουράδας είναι ο σατανάς, δεν είναι καθόλου συμπτωματικό ότι προσπαθούν να μειώσουν τη θρησκεία μας.
Σιγά-σιγά θα μας πουν ότι α αρχάγγελος ήταν κούριερ και ότι η Θεοτόκος προβληματίστηκε αν θα κρατήσει το παιδί ή όχι.
Γιατί δεν παρεμβαίνει το κόμμα του ΛΑΟΥ; Τι κρύβετε με την ένοχη σιωπή σας κύριε Ζουράρι; Τι έφαγε και τον πείραξε ο Χριστόδουλος, και ποιος του το κέρασε;
Ποιός πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στη ταράτσα;

6 σχόλια:

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Θέλω να τονίσω τον ύποπτο ρόλο του κρίνου και λυπάμαι βαθύτατα που κανείς δεν τον ξεμπροστιάζει!

ανεστης είπε...

Πέστα έξω απο τα δόντια! κι εγώ αυτό κάνω...

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ είπε...

Ένα έχω να πω: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Επίσης περιμένω με αγωνία τις δηλώσεις του μαρξιστοεθνικόφρονα παπά-Τσάκαλου επί του θέματος και προσεύχομαι με όλο μου το είναι να τον καμαρώσουμε στην επόμενη βουλή από τις επάλξεις του ΛΑΟΣ.

BioLogos είπε...

Σα δε ντρεπεστε αντιχριστοι...που να σας ριξει ο εθνικος ηγετης-ηρωας-ινδαλμα-αγιος-τρισαγιο- καρατζαφερης στα ξερονησια να κανετε παρεα στις κατσικες...ο θεος δεν εχει msn...το σνομπαρει κ τη βγαζει μονο με το gmail...εχει και mac-os.

Ανώνυμος είπε...

...γιατί ως γνωστόν ο Bill Gates αντίχριστος (ως ανεφέρθη και ανωτέρω) αντιθέτως του βαθύτατα θρησκευόμενου και στενού φίλου του εθνικού ηγέτη-ήρωα κλπ., Steve Jobs.

Ανώνυμος είπε...

Ο μον ντιέ!
Τι έγινε πάλι και εγώ δεν πήρα χαμπάρι?
Με την ευκαιρία...ωραίο μπλουζάκι φοράει ο τύπος