16/5/07

Καλώς τα παιδιά!


Σε μια εβδομάδα αυτά τα καλόπαιδα θα βρίσκονται στην Ελλάδα. Καθόμουν δίπλα τους στον τελικό του Champion League στην Κωνσταντινούπολη.

Δε σταμάτησαν να τραγουδάνε, να φωνάζουν ακόμα και όταν η ομάδα τους έχανε με 0-3. Στο ημίχρονο οι μισοί ήταν δακρυσμένοι, οι άλλοι μισοί είχαν κάνει το στόμα τους κιμά από τα συνεχές δάγκωμα αλλά δε σταμάτησαν να τραγουδάνε.

Μέχρι που η πίστη τους δικαιώθηκε. Στην ίσως πιο συγκλονιστική εξέλιξη σε αγώνα τέτοιου επιπέδου, η Liverpool κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τελικά τη νίκη στα πέναλτι. Και ο merceybeat ύμνος της ομάδας που πήγε στην κόλαση και ξαναγύρισε, το τραγούδι των Gerry & The Pacemakers “You’ll Never Walk Alone” ακούστηκε πιο ανατριχιαστικός από ποτέ γιατί ερχόταν σαν επιβεβαίωση ότι η πίστη κάνει θαύματα!


Υ.Γ. Βύρωνα! Πες «αλεύρι»… Τα βλέπεις αυτά τα παλικάρια; Αυτά είναι ικανά να σε οδηγήσουν στην παραίτηση πολύ πιο γρήγορα, να σε απαλλάξουν από την αγγαρεία σου μέσα σε μια μέρα. Το μόνο που χρειάζονται είναι μια τόση δα αφορμή!

8 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μπα έχει ήδη καταστρώσει τα δικά του σχέδια για αυτούς. Αν και δε φαντάζομαι να δείρει Ευρωπαίους. Μόνο Εβρο-πέους δέρνει (φοιτητές και μετανάστες).

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Όταν καταφτάσουν και οι λεβέντες της curva nord τότε έλα να μου πεις για πανηγύρι.Αν και ο Byron σήμερα δήλωσε πως η αγγαρεία του μοιάζει με του Σίμωνα του Κυρηναίου που σήκωσε το σταυρό του Χριστού. Τέτοια αγγαρεία εννοούσε βρε! Ιερή!

ανεστης είπε...

Σωστά! Οι ευρωπαίοι είναι φίλοι μας που θα έλεγε και ο συνονώματός σου Δήμος Σταρένιος!

Είπε τέτοιο αριστούργημα Απειρώτα; Ανατρίχιασα!

kelly alamanou είπε...

κάτι μου λέει πως θα χαρείς περισσότερο αν η Λιβερπουλ σηκώσει τη κούπα και όχι η Μίλαν;
κάνω λάθος;

K-Top είπε...

Όλα καλά, να 'χαμε και κανένα εισητήριο... Τουλάχιστον το μόνο θετικό αν το δεις σπίτι είναι ότι μπορείς να πιεις ένα καφάσι μπύρες και να μην σκας για το κατούρημα!!!

Άγιο είχε ο Βύρωνας! Έπρεπε να έρθει η Man Utd. Όπου βρισκόντουσαν τα παληκάρια μεταξύ τους ξύλο θα παίζανε, στο Ελ. Βενιζέλος, στο μετρό, στον ηλεκτρικό, στο Μοναστηράκι, έξω απο το γήπεδο, στα κλαμπ της παραλιακής κλπ κλπ. Άσε που θα βρίσκαμε και εύκολα εισιτήριο από κανένα πτώμα!!!

ανεστης είπε...

rodoula
Τώρα αν σου πω οτι δεν καίγομαι... Ευτυχώς έιμαι απο την ευτυχή μειοψηφία που μπορεί και απολαμβάνει το καλό παιχνίδι απο οποιαδήποτε ομάδα (καλά λέμε τώρα) χωρίς να πιστεύω ότι κερδίζω εγώ όταν κερδίζει η ομάδα μου.

atron
εμπνευσμένο! Αλλά πως θα το έπαιρνες το εισητήριο απο το πτώμα; Ιατροδικαστής είσαι;
:P

K-Top είπε...

Σιγά μην έφτανε το εισητήριο μέχρι τον ιατροδικαστή! Σε ποια χώρα ζεις? Τόσο γρήγορα νομίζεις θα μάζευαν τα πτώματα???

ανεστης είπε...

Xaxaxaxaa