15/5/07

Μια υπέροχη αλητοπαρέα


Σήμερα θα μιλήσουμε για μια παλιοπαρέα άστα να πάνε...

Πυρήνας είναι οι Del Castillo. Κατά ένα περίεργο τρόπο, το γκρουπ δεν είναι γνωστό στην Ελλάδα, ούτε μπορείτε να βρείτε CD τους. Κι όμως σε όσους έβαλα να ακούσουν μερικά κομμάτια τους ενθουσιάστηκαν.
Το ροκ τους είναι καθαρά αυτό που θα λέγαμε Latin Rock ή Flamengo Rock ή Tex Mex. Απίστευτα σόλα από τους αδελφούς Castillo που είναι και ο πυρήνας του γκρουπ, με ακουστικές κιθάρες παρακαλώ!



Το κερασάκι στην τούρτα είναι η φωνή αυτού της φοβερής φάτσας, του Alex Ruiz. Καπνισμένη φωνή ιδανική για Latin ενώ ο ίδιος με μακριά μαλλιά και μισοκαλυμμένος με τατουάζ είναι πλέον cult αληταράδικη φιγούρα. Είναι Μεξικάνοί που έχουν εγκατασταθεί στο Austin του Texas.



Έχουν βγάλει ήδη τρία CD, το κομμάτι που επέλεξα εδώ είναι το αγαπημένο μου από το δεύτερο με τίτλο "Vida". Λέγεται Suenos Madrigales και οι κιθάρες που ακούγονται είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω ακούσει σ’ αυτό το είδος.























Powered by eSnips.com







Οι αδελφοί Castillo και ο Ruiz συμμετείχαν στο project Chingon που αποτελείται από καταπληκτικούς Mexican Rock μουσικούς. Συμμετέχει εκεί και ο Tito, ο δημιουργός των Tito & the Tarantula και η Salma Hayek σε τραγούδι συμμετέχουν και παίζει κιθάρα ο Robert Rodrigues σκηνοθέτης του Desperado, Once Upon A Time In Mexico και Sin City, κολλητός φίλος του Tarantino. Καταλάβατε δηλαδή για τι αλητοπαρέα μιλάμε…
Πληροφορίες για τα τυπάκια αυτά μπορείτε να βρείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ





4 σχόλια:

elafini είπε...

θα το ψάξω..καλό σου βράδυ

kelly alamanou είπε...

Ω ναι μ'αρέσουν! Είναι ηχοι που τους πάω πολύ,επισης και Οι CHAMBAO
στο στυλ chill out flamenco ΄μ'αρέσουν.

ανεστης είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσαν, να ακούσεις και τους Chingon όπου κάθε τραγούδια έχει και διαφορετική προσωπικότητα.
Με τους Chambao κόλλησα πέρισυ το καλοκαίρι!

kelly alamanou είπε...

Ναι; κι'εγώ! μαζί με τον κιθαρίστα που εχω τώρα στο μπλόγκ,ακριβώς περισυ το καλοκαίρι.