26/2/10

Την προσοχή σας παρακαλώ! Δεν είμαστε ζητιάνοι



«Την προσοχή σας παρακαλώ! Δεν είμαστε ζητιάνοι κυρίες και κύριοι, η ανάγκη μας έκανε. Έχουμε βγει και στον κύριο Παπαδάκη και στον κύριο Χαρδαβέλλα κι έχουμε και χαρτιά ελεγκτών που λένε πως είμαστε σε άμεση ανάγκη να εισπράξουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας αλλοιώς θα πρέπει να πάμε μετανάστες στην Παταγωνία να αγωνιστούμε για ασυλία ».
Αν δηλαδή μας πληρώσουν, μετά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θα μας φτύνουν και θα λέμε οτι ψιχαλίζει. Βρίσε μας, κάνε μας ρεντίκολο αλλά δώσε και κανένα φράγκο ρε θείο... Έτσι στο τζάμπα που πάς;

Διότι αυτή η μαζική ψύχωση που μας οδηγεί να θυμηθούμε τις πολεμικές αποζημιώσεις τώρα που αυτοί που μας πρόσβαλαν είναι Γερμανοί, φτιάχνει ακόμα ένα στερεότυπο για τη φυλή μας απο αυτά που γράφουν οι απανταχού εξυπνάκηδες δημοσιογράφοι τύπου Jeremy Clarkson για να γελάνε οι αναγνώστες τους. Ειδικά σε έντυπα που η ύλη τους είναι «βαριά» μια χαρά χωράνε αυτά τα χαριτωμένα με τα στερεότυπα τύπου "Είναι ένας Γερμανός, ένας Εβραίος κι ένας Πόντιος...", ή "το μουστάκι στων Ελληνίδων".

Αν τώρα τα χαριτωμένα κειμενάκια και τα παιχνιδιάρικα εξώφυλλα τα είχε γράψει κανένας Σκωτσέζος εκεί τι όπλα θα είχαμε που δεν μας χρωστάνε; Μόνο ένα παλιό ανέκδοτο: Γιατί οι Σκωτσέζοι φοράνε κίλτ; Επειδή οι προβατίνες μόλις άκουγαν το φερμουάρ του παντελονιού έφευγαν.
Άντε να κάνεις δουλειά με τέτοια όπλα...

Ευτυχώς λοιπόν που μας την έπεσαν οι Γερμανοί. Ευτυχώς που μας την έπεσαν γενικώς. Τώρα θα οργιάσουν τα blogs και τα fora με τα ξένα κέντρα, με διεθνείς συνωμοσίες με μπουκοτάζ στα Lidl(!). Και μετά θυμωμένοι θα μπούμε στο VW μας και θα φύγουμε σπινιάροντας.

Το χρειαζόμασταν αυτό το ηλεκτροσόκ για να ξαναδούμε πόσο καραγκιόζηδες είμαστε.

7 σχόλια:

Xavier είπε...

Μια ζωή τέτοιοι δεν είμασταν; Τώρα θα αλλάξουμε; Είμαστε έθνος ανώριμο με σοβαρές ψυχώσεις. Και ως εκ τούτυου δεν πρόκειται να λυθεί κανένα πρόβλημα.

Παρεπιπτόντως, για όποιονδήποτε μας την έλεγε θα είχαμε κάτι να πούμε. Αφού ως γνωστών είμαστε διαχρονικά οι καλύτεροι όλων.

Θανασης Ξ. είπε...

Και δεν φτάνει που τον κράξανε τον Πετσάλνικο (και τον Κακλαμάνη) την πρώτη μέρα.
Συνεχίζουμε: Καπάκι εκπομπή ο Χαρδαβέλας. Καπάκι δηλώσεις της ΝΔ. Καπάκι συνέντευξη Πάγκαλου. Καπάκι επερώτηση Καρατζαφέρη.
Να δώ, ώς πού θα φτάσουμε..

Καλό ΣΚ Ανέστη..

ανεστης είπε...

Αφου πουλάει ρε παιδιά...
Δε βλέπετε τι γίνεται; Αυτά θέλει ο Έλλην βρεεεεεε...

Khlysty είπε...

Εγώ το έγραψα ότι... "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" και το εξήγησα, Ανέστη μου (και σ' ευχαριστώ που το αναδημοσιεύεις). Από κει και πέρα, όλοι αυτοί οι Προστάτες της Πατρίδος, αναρωτιέμαι, πού ήταν τόσα χρόνια, όταν οι κυβερνήσεις ξεπούλαγαν κομματάκι-κομματάκι τον εθνικό πλούτο, χαϊδολόγαγαν διάφορες τάξεις ανθρώπων, αφήνοντάς τους να κρατούν τη χώρα ακίνητη, άρα οπισθοδρομούσα, επέτρεπαν ασύδοτες και αδιέξοδες οικονομικές δραστηριότητες, κλπ, κλπ, ad infinitum;...

ανεστης είπε...

Αγαπητέ Khlysty
εμείς οι υπόλοιποι έχουμε γίνει χύτρες ταχύτητας απο το συσωρευμένο θυμό με όλους τους πολιτικάντηδες. Να δω τι θα συμβεί όταν φύγει το καπάκι μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΣ ΠΑΡΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙΣ...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ....

ανεστης είπε...

Τι μπορεί να κατάλαβε τούτο τώρα;