16/11/07

Πάλι έχασε ο υπουργός περιβάλλοντος!


Στην απόφαση της χάραξης της Ιόνιας Οδού πάλι νικήθηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος από τον Υπουργό Δημοσίων Έργων.

Ο υπουργός περιβάλλοντος κ. Σουφλιάς υποστήριζε (λέμε τώρα...) ότι ο δρόμος έπρεπε να περάσει πάνω από τη λίμνη Καϊάφα για να μη χρειαστεί να γίνει διαπλάτυνση και επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η λεπτή λωρίδα που χωρίζει τη λίμνη από τη θάλασσα, όπως πρότεινε και η Νομαρχία.

Αλλά ο πιο τσαμπουκάς υπουργός Δημόσιων Έργων κ. Σουφλιάς, του το ξέκοψε ορθά – κοφτά και κοιτώντας τον άγρια, ότι δεν υπάρχουν λεφτά για νέα χάραξη.
Μετά στο σπίτι τον χαστούκισε κιόλας (τον περιβάλλοντος).
Έτσι ο δρόμος θα διαπλατυνθεί με 2 ακόμα λωρίδες ανα κατεύθυνση...

Οπουδήποτε αλλού η συνύπαρξη των δύο υπουργείων σε ένα άτομο θα προκαλούσε διχασμό προσωπικότητας. Εδώ όμως που οι κρατικοί λειτουργοί είναι πιο χοντρόπετσοι (ως γνήσιοι βλάχοι και σαρακατσαναίοι) τη σχιζοφρένεια την κάνουν μπαλάκι σ’ εμάς και τη χώρα που κουμαντάρουν.
Και σ' ανώτερα!

Υ.Γ. Αυτό που με σκοτώνει είναι "μελλοντικό υπόγειο κομμάτι" εκεί που η λίμνη σχεδόν συναντάει τη θάλασσα. "Να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι... στο μέλλον".
Σα δε ντρεπόμαστε!


Η φωτό είναι απο την "Ελευθεροτυπία"

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαβασα το μπλογκ περι αργεντινης...ειπες για το κρεας οτι ειναι νοστιμο αλλα δεν εχει σαλατα...αφου το μαρουλι και η ντοματα ειναι πιο ακριβα απο το κρεας ισως για αυτο να μην ειδες σαλατα στα τραπεζια...παντως αν θες ρωτα με τα παντα για αργεντινη αφου η καταγωγη μου ειναι απο εδω...τα λεμε

ανεστης είπε...

Τουλάχιστον οι άνθρωποι έκαναν (όσο ήμουν εκεί) μποϋκοτάζ για να πέσει η τιμή της τομάτας. Εδώ...

MenieK είπε...

Μη με αφήνεις σε αγωνία....μάθαμε αν ο Υπ. Περιβάλλοντος βλέπει κάποιον ειδικό για την ενδοοικογενειακή βία, ή να ειδοποιήσουμε το "χαμόγελο του κωφού"

μαριάννα είπε...

Τουλάχιστον γραμμένα από σένα μου έρχονται πιο μαλακά. :) Έτσι κι αλλιώς το πήρα απόφαση, ειδικά μετά την καλοκαιρινή τραγωδία της φωτιάς, πως όλα είναι σχεδιασμένα με ακρίβεια περισσή, από τους περιβόητους επενδυτές, έτσι ώστε οι δυο υπουργοί να μπαίνουν στην ίδια μπυζάμα και να κοιμούνται αγαπημένοι κι αγκαλίτσα. ;)
Α ρε φατσόνι! Φιλιά!

ανεστης είπε...

Και πόσα ακόμα γίνονται που δεν τα παίρνουμε είδηση...
Σεμνά και ταπεινά η Ελλάδα βουλιάζει κάπου μεταξύ της ειδησεογραφικής ανεπάρκειας, της υπουργικής τοιαύτης και την δικής μας αδράνειας.

Γειά σου Μαριάννα μου! Εσύ τη γλύτωσες νωρίς...

Ανώνυμος είπε...

Το νεότερο είναι πως σχολίαζε με ύφος σπουδαίον και επιστημονικόν το ύψος της βροχόπτωσης στην Πελοπόννησο (προς απάντηση δημοσιογραφικού ερωτήματος) ... συγκρίνοντάς το με την ετήσια βροχόπτωση της Αττικής.

ΟΚ, την επόμενη φορά, να μετράμε τη θερμοκρασία τον Ιούλιο, συγκρίνοντάς τη με τη μέση θερμοκρασία της Στοκχόλμης! (Έστω, της Φλώρινας ...)

ανεστης είπε...

Το περίεγο δεν είναι με αυτόν, είναι με εμάς, που κάναμε ολόκληρο κίνημα για να παραιτηθεί ο Πολύδωρας ενώ φαίνεται ο Σουφλιάς είναι πιο "εναρμονισμένος" με τις ανησυχίες των bloggers για το περιβάλλον...
Λες και η "Δημόσια Τάξη" είναι ζωτικότερο θέμα απο το περιβάλλον. Αυτό δεν δείχνει το πόσο αλλοίθωροι είμαστε (κι εγώ μαζί);