25/9/09

Τα ηλίθια τσαμπουκαλεμένα 20χρονα

Να λοιπόν που προέκυψε και η προεκλογική επιτυχία της αστυνομίας. Που συνέλαβε μια ομάδα 20χρονους οργισμένους βομβιστές και στοίχημα ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχει κανείς «εγκέφαλος» από αυτούς τους περίεργους τύπους, που μαζεύουν τσαμπουκαλεμένα πιτσιρίκα που στην πρώτη ανάγκη θα αποτελέσουν τροφή για την κιμαδομηχανή σε περίοδο πολιτικής σκοπιμότητας.

Είναι εδώ και καιρό ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να εξηγηθεί.

Κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί προβοκάτορες που έχουν διεισδύσει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τα κρούσματα που δείχνουν ξεκάθαρα τις υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στους βίαιους «αντιεξουσιαστές» και τις υπηρεσίες πληροφοριών είναι γνωστά .

Η κομματική εξάρτηση των επικεφαλής των διαφόρων υπηρεσιών είναι απαράδεκτη αλλά ομολογημένη. Ο κ. Κοραντής, πρώην διοικητήες της ΕΥΠ για παράδειγμα, δηλώνει ΝεοΔημοκράτης παρά την ένταξή του στο «Λαος».

Αν λοιπόν οι ίδιοι οι εισαγγελείς (που άλλωστε είναι ορατές οι ενέργειές τους) ενεργούν αποδεδειγμένα σαν κομματικοί εντολοδόχοι ανάλογα με την κάθε πολιτική συγκυρία, τι μπορεί να κάνουν οι «αόρατοι» κομματικοί φίλοι των ακόμα πιο "αόρατων" υπηρεσιών;

Και ναι, μπορεί όλα αυτά να είναι σενάρια συνωμοσιολογίας αλλά για κάποιον καβλωμένο για φασαρίες πιτσιρικά δεν είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο που θα έπρεπε να τον κάνει να αμφιβάλλει πριν πιστέψει ότι με τις «κροτίδες» κάνει πραγματικό πόλεμο στην εξουσία;

Τώρα υπάρχουν περισσότερα επιχειρήματα στους θαμώνες των πληκτικότατων διαλόγων σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Και χάρη σ’ αυτούς τους διαλόγους επανεκτιμήσαμε τους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ανασύραμε ξεχασμένα dvd εφημερίδων που δεν θα βλέπαμε ποτέ, βρήκαμε ευκαιρία να διαβάσουμε βιβλία που δεν προλάβαμε το καλοκαίρι.

2 σχόλια:

ritsmas είπε...

ναι, βρήκαμε δουλειά, λες και δεν είχαμε..Καλησπέρα Ανέστη μου

Νοσφεράτος είπε...

Βρηκανε κατι παιδακια που παιζανε με ..χυτρες Ταχυτητας κι εχουν να λένε...

(και μου θυμιζει μια ξεχασμένη υποθεση που ενας Τυπος εκει στα τελη του 70 ειχε πεισει κατι 15χρονα να βαζουν κροτιδες σε σκουπιδοτενεκενεδες .. Ο Τυπος αθωωθηκε στη δικη τα δεπαπενταχρονα καταδικαστηκαν ..)

Σιχαθηκα ....Αηδια