23/9/09

Προεκλογικά

Μου ήρθαν μαζεμένα τον τελευταίο καιρό και λέω -αν δεν τα έχετε δει αλλού- να μη σας τα στερήσω...

Πρώτα το κείμενο:

"...Ένας τύπος µε το αυτοκίνητό του οδηγεί στην Εθνική οδό. Στην πορεία του ξαφνικά µένει από µηχανική ßλάßη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική ßοήθεια και αποφασίζει να κάνει ωτοστόπ να πάει σε κοντινή πόλη για ανεύρεση συνεργείου κλπ. Σταµατάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τη ψηφίζει, αυτός µε καµάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότοµα ο οδηγός το φορτηγό και του λέει: κατέßα γρήγορα από το αυτοκίνητό µου ρε µαλάκα!!! Απορηµένος ο κακοµοίρης τη να κάνει κατεßαίνει και ξανά πάλι ωτοστόπ. Σταµατάει ένα αυτοκίνητο εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τη ψηφίζει, αυτός µε καµάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότοµα ο οδηγός το αυτοκίνητο και του λέει: κατέßα γρήγορα από το αυτοκίνητό µου ρε ηλίθιε!!!

Απορηµένος ο κακοµοίρης τη να κάνει κατεßαίνει και ξανά πάλι ωτοστόπ.

Σταµατάει ένα αυτοκίνητο µε µια πολύ ωραία γυναίκα τις εξηγεί την πορεία του και αυτή προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις η γυναίκα τον ρωτά τη ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά ΠΑΣΟΚ, µπράßο του απαντά αυτή χαρούµενη και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω και συνεχίζουν την συζήτηση και την πορεία τους χαρούµενοι. Μετά από πολλές συζητήσεις και χαριεντίσµατα σταµατούν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω , µπαίνουν σε ένα δωµάτιο, φιλάκια, αγκαλιές κλπ. Σε κάποια στιγµή της ερωτικής πράξης λέει η γυναίκα στον τύπο: ξέρεις εµένα όταν κάνω έρωτα µου αρέσει να µε χτυπούν. Τι να κάνει ο τύπος µέσα σε όλα αρχίζει να την χτυπά, απέναντι από το κρεßάτι ήταν ένας καθρέφτης κοιτάζει ο τύπος στον καθρέφτη ßλέπει τα γενόµενα σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει:

Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!"


Και τώρα "κλασσικά εικονογραφημένα".

Καμαρώστε πρώτα τον Μπολτ της Δράμας, τον προστατευόμενο της ιέρειας Μπεζεντάκου (ή κάνω λάθος;):


Επίσης να σας ενημερώσω (μιά που βρισκόμαστε στα νέα των υποψηφίων) για μια συγκλονιστική είδηση που ταράζει τα νερά της προεκλογικής περιόδου:

"Στη Βοιωτία, όπου πολιτεύεται και ο Ευ. Μπασιάκος, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, η Σοφία Πατσαντάρα-Μπουφούνου αποχωρεί από το ψηφοδέλτιο. Στην επιστολή της προς τον γραμματέα του κόμματος Λ. Ζαγορίτη γνωστοποιεί πως πολύ σοβαροί προσωπικοί λόγοι δεν της επιτρέπουν να εκτεθεί στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου." Ελευθεροτυπία 17-9-09

Και τώρα που ενημερωθήκατε ένα ταξίδι στις προεκλογικές καμπάνιες:

κι επειδή πολύ τους εκτιμάω τους πολιτικού, να τους αφιερώσω ένα κομματάκι των Pink Floyd και ένα των Black Sabbath

Υ.Γ. "By the way... who is Passie Theou"?

Δεν υπάρχουν σχόλια: