4/2/09

Η Ν.Δ. ανακάλυψε tα blogs!

Άκουσα από κάπου ότι ο νέος επικοινωνιακός σχεδιασμός της Ν.Δ. περιλαμβάνει και την ευρύτερη παρέμβαση στον χώρο της Bloggoσφαιρας.


Ένα το μόνο σχόλιο που μου έρχεται αυτόματα είναι: «Βρε καλώς τα παιδιά».


Κατ’ αρχήν θα πρέπει οι κολοσσοί του πολιτικού σχεδιασμού των κομμάτων εξουσίας να δουν που βρίσκεται σήμερα το κράτος και οι υπηρεσίες του σε σχέση με το Internet.


Και το λέμε αυτό γιατί όλοι σχεδόν οι κομματικοί μηχανισμοί θυμούνται την ιντερνετική τους παρουσία για επικοινωνιακούς σκοπούς αλλά ελάχιστοι από αυτούς όταν βρίσκονται στην εξουσία φροντίζουν την συνεπή παρουσία του κράτους εκεί (ως καθήκον για εξυπηρέτηση του πολίτη και των θεσμών).


Δευτερευόντως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως θα εκφραστεί αυτή η «διείσδυση» σε ένα κόσμο που κατά κύριο λόγο στέκεται κριτικά και επικριτικά (για να πούμε ευγενικά το μπινελίκωμα) απέναντι στην κατάσταση της χώρας (λέγε με ακυβερνησία) σε όλα τα επίπεδα. Με ποια επιχειρήματα θα στηριχθεί η απραξία, η πολιτική του «ελάχιστου πολιτικού κόστους» τα συνεχόμενα σκάνδαλα.


Θα έχουμε πολύ δουλειά…

7 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

δεν τα ανακάλυψε τωρα ..Ακου που σου λέω ..

Ανώνυμος είπε...

Ε εντάξει, επειδή το είπαν δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν κι όλας :-)

Θέλω να ελπίζω ότι η επιλογή της λέξης "παρέμβαση" για τις μελλοντικές κινήσεις της ΝΔ στον χώρο του WWW είναι αποτέλεσμα "χαλασμένου τηλέφωνου". Αν όντως χρησιμοποίησαν αυτή την λέξη (και άρα σκέφτονται με αυτούς τους όρους), τότε δεν ξεκινάνε καλά, πριν καν ξεκινήσουν.

ανεστης είπε...

@Νοσφεράτος
Το λέω γιατί νομίζω είναι η πρώτη φορά που μιλάνε για οργανωμένη παρέμβαση στο χώρο, πέρα απο τις ανεξάρτητες δεξιές παρουσίες

ανεστης είπε...

@Αντώνη
Παραδοσιακά ο χώρος δεν έχει και μεγάλη σχέση με το Μέσο αυτό, αισθάνονται πολύ πιο άνετα στην Τιβί όπου οι κανόνες είναι πιο αβανταδόρικοι, κυριαρχεί βλέπει το ύφος και το στυλ κι όχι η ουσία. Εδώ χρειάζονται κείμενα, ιδέες και ΟΥΣΙΑ κι αυτοί μάθανε να πιάνουν ψάρια χωρίς να βρέχουν κώλο.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ανέστη απλά πράγματα, θα αφήνουν τυποποιημένα σχόλια στις αναρτήσεις μας. "Η ΝΔ σας συγχαίρει για το περιεχόμενο του μπλογκ σας, συνεχίστε έτσι" και άλλα ευφυή.

ανεστης είπε...

Ευκαιρία για πλάκα, θα τους λέμε κι εμείς "...μια χαρά τα πάτε, συνεχίστε κι εσείς έτσι, κλπ"

FuSmOKer είπε...

δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο αλλά αν γίνει έχει να πέσει πολύ flame :D
(το μπινελίκωμα που έλεγες)

Προς το παρόν κάποιοι από αυτούς επιδίδονται στο spam..