20/2/09

ΚΕΠΚΑ: "Η ΦΑΓΕ υποτιμά τη δύναμή μας"

Δελτίο Τύπου

Η ΦΑΓΕ υποτιμά τη δύναμή μας

 

Συνεχίζουμε το μποϋκοτάζ, σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας ΦΑΓΕ. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ενημερώνει τους καταναλωτές ότι η εταιρία τηρεί σιγήν ιχθύος, η οποία μπορεί να ερμηνευτεί: «Ποιοι είστε εσείς, που τα βάζετε μαζί μου; Εγώ αυξάνω τις τιμές μου και δε δίνω λογαριασμό, σε κανένα.»

 

Η στάση της ΦΑΓΕ είναι περιφρονητική, για τους καταναλωτές. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. συνεχίζει τον αγώνα του.

 

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009, μέλη του ΚΕ.Π.ΚΑ., με πανό, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια, σε καταναλωτές, που ψώνιζαν, σε κεντρικό σούπερ μάρκετ, στην οδό Αγ.Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

 

Το Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009, στις 12:00, μέλη του ΚΕ.Π.ΚΑ., με πανό, θα μοιράσουν φυλλάδια, στους καταναλωτές, που θα ψωνίζουν, στο σούπερ μάρκετ Carrefour, στην Πυλαία.

 

Τη Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009, στις 15:00, θα είμαστε, στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος.

 

Έχουμε ανοίξει λογαριασμό, στο facebook, το οποίο έχει θετική ανταπόκριση, από τους καταναλωτές. Στην ιστοσελίδα του ΚΕ.Π.ΚΑ. υπάρχει σύνδεσμος: «Το ΚΕ.Π.ΚΑ. στο facebook», από όπου μπορούν όλοι να συνδεθούν, με το λογαριασμό μας. Σκοπός μας είναι η γρηγορότερη ενημέρωση, όσο το δυνατόν περισσοτέρων καταναλωτών.

 

Επικοινωνούμε, με ηχογραφημένο μήνυμα, με χιλιάδες καταναλωτές, σε όλη τη χώρα, για να τους ενημερώσουμε, για τη συνέχιση του μποϋκοτάζ.

 

 

Καλούμε όλους τους καταναλωτές να πλαισιώσουν τις δράσεις μας.

Ο αγώνας κατά της ΦΑΓΕ συνεχίζεται και δυναμώνει!

 

Καταναλωτές,

Φτάνει πια!

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας περιφρονεί!!!

Κανένας δε δικαιούται να καταπατά τα νομοθετημένα δικαιώματά μας!!!

Όλοι μαζί μπορούμε!

ΟΧΙ στη ΦΑΓΕ και στα προϊόντα της!

Ελάτε μαζί μας!



7 σχόλια:

Evangelia είπε...

Ανέστη η βοήθειά σου πολύτιμη για μας.Σας καλούμε στο Σύνταγμα στην Αθήνα έξω από την έξοδο του μετρό, Τη Δευτέρα 23.2.2009,στις 15.00. Θα μοιραζουμε φυλλάδια για το μπουκοτάζ. Και πάλι ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γιουρτώσω κάποιον! Αν είναι με ΦΑΓΕ πειράζει?

ο δείμος του πολίτη είπε...

Χωρίς να συμφωνώ με αποσπασματικές κινήσεις ακι ειδικά από όργανα σαν το ΚΕΠΚΑ, ωστόσο κρίνω ότι έχουν κατορθώσει να κάνουν γνωστή την καμπάνια τους. Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχει αυτή οικονομικά, αλλά μεγάλο μέρος του κόσμου την έμαθε ακι συμμετέχει.

ανεστης είπε...

@Δήμο
Ακόμα κι αν υποθέσουμε οτι η καμπάνια δεν είναι 100% τεκμηριωμένη, οτι πιθανότατα είναι αποσπασματική, παρόλα αυτά είναι απαραίτητο βήμα στην ευαισθητοποίηση του καταναλωτή.
Που να πάρει η ευχή, τα καρτέλα αλωνίζουν, η ακρίβεια κάνει παρτι κι εμείς ακόμα διυλίζουμε κουνούπια ;

Ανώνυμος είπε...

Η φαγε είναι αδύναμη. Με τη Heineken θα τα βάλει κάποιος; Πάει να κλείσει τις μικρές εταιρείες που παράγουν μπύρα και η Επιτροπή Ανταγωνισμού κανει γαργάρα τις καταγγελίες.

Evangelia είπε...

Κε Επιτροπάκη,
Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι η ΦΑΓΕ. Ποιος σας είπε ότι είναι αδύναμη; Τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί τρεις φορές σε σκάνδαλα και όμως δεν έπαθε τίποτε. Για το θέμα της μπύρας έχετε απόλυτα δίκιο. Αλλά πρέπει τα μποϋκοτάζ να έχουν συγκεκριμένο στόχο για να πετύχουν. Μια Μια οι εταιρίες. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.
ΚΕΠΚΑ

ανεστης είπε...

@Επιτροπάκης
Ε, ας δημοσιευτούν τέλος πάντων οι καταγγελίες και τα δεδομένα για να εκτεθεί και η όποια παραλυσία της επιτροπής ανταγωνισμού.
Ας γίνει και λίγο πιο δήμόσιος ο διάλογος.