29/8/07

Νέο Λογισμικό!


10 σχόλια:

arammos είπε...

Πανέυστοχο!!!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειναι αυτο που λενε...και γαμω τα λογισμικα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λείπει το "All the above" από τις επιλογές...

Χ

μαριάννα είπε...

Καλωσόρισες! Βλέπω μπήκες δυναμικά! Κι όπως πάντα ευθύβολος! :)

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα να μην ξανακάνω σχόλιο, όμως, ρε γαμώτο, δεν αντέχω άλλο. Καλά, λοιπόν, τα αστειάκια, όμως το "νέο λογισμικό" κατά πάσα πιθανότητα θα "τρέξει" τη χώρα για κάμποσα χρονάκια ακόμα, και όποιος δεν τό'χει πάρει είδηση, μάλλον ζει στον πλανήτη Happy, που κανείς δεν κλείνει μάτι, κάθε μέρα κι άλλο πάρτυ! Κι αυτό, διότι οι ελληναράδες -με το συμπάθειο- χέστηκαν για τις σιωπηλές διαμαρτυρίες και τα τοιαύτα. Δίνει η κυβέρνηση τζάμπα φράγκα; Μια χαρά είναι και από δω παν κι οι άλλοι. Κι όταν ο Δούκας -κι ο Αλογοσκούφης και οι λοιποί της ομάδας- κλείνει πονηρά το μάτι και λέει "ε, κι αν βρεθούν και κάποιοι που θα πάρουν τα 3, 6, 10 χιλιάρικα χωρίς να είναι δικαιούχοι, τι να κάνουμε, καλύτερα έτσι, παρά να καθυστερούμε. Άλλωστε, ΘΑ φτιάξουμε σύστημα ελέγχου...", τότε ζούμε στο παράδεισο του ελληναρά! Στην απόλυτη Νιρβάνα. Και ξέρετε τι μου τη δίνει περισσότερο; Το ότι ακόμα κι αυτές οι "μούφες" δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν τώρα περιέχουν ψήγματα αλήθειας. Ναι, γουστάρουμε τα ωραία άμεσα μέτρα υπέρ των πυροπλήκτων που ανακοινώνει και εφαρμόζει η κυβέρνηση -η οποία, σημειώνω, έκανε εκλογές προβάλλοντας ζήτημα προϋπολογισμού. Ναι, γουστάρουμε τον Κωστάκη με το τζάκετ και το τεθλιμμένο ύφος να περιπλανάται ασκόπως στο ΥΠΕΘΑ. Ναι, δεχόμαστε τη θεσμική παρέκκλιση, να μας ενημερώνει ο Ρουσόπουλος, παρότι υπάρχει υπηρεσιακός υπουργός Επικρατείας, ο κ. Μορώνης. Ναι, αυτοί είμαστε, και σ' όποιον αρέσουμε. Και άμα τσινάμε και λιγάκι, ε, θά'ρθει λίγο ακόμα τζάμπα χρήμα και θα σταματήσουμε να τσινάμε, έτσι; Και μετά έχουμε το θράσος να ζητάμε από την Τουρκία να προσαρμοστεί στα Ευρωπαϊκά δεδομένα...

ανεστης είπε...

Και μετά απο όλα αυτά γιατί "έλεγες να μη ξανακάνεις σχόλιο";
Πάρτε το απόφαση. Ωραία είναι η Ελλάδα αλλά είναι γεμάτη έλληνες. Εδώ μπορείς ΚΑΙ να κάψεις τη μισή χώρα και να μην ανοίξει ούτε ένα κυβερνητικό ρουθούνι.

Σας θυμίζω οτι οι φωτιές καίνε ακόμα και δεν έχουμε ούτε μια παραίτηση!!!

Καλές οι σιωπηρές διαμαρτυρίες, γράφουν στο φακό (γενικό πλάνο μόνο γιατί τα κοντινά άστα να πάνε) αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Ας ιδρύσουμε λοιπόν νέο πολιτικό σχηματισμό, ας μπούμε μαζικά σε έναν ήδη υπάρχοντα να τον αλλάξουμε συνολικά, ας κάνουμε κάτι. Η ας μεταναστεύσουμε.

Antonios Politakis είπε...

Συγνώμη τι παραίτηση? Αφού με υπηρεσιακό υπουργό δουλεύει η χώρα, ποιος να παραιτηθεί? Έχουν παραιτηθεί εδώ και δυό βδομάδες και είναι στο έλεος μας και εμείς σαν μαλάκες θα τους ξαναλυπηθούμε.

ανεστης είπε...

Αν δεν κατάλαβες ακόμα έχεις τους ίδιους. Είδες κανένα υπηρσιακό εσύ;

Antonios Politakis είπε...

Γιατί είδες κανένα κανονικό εσύ?

Ανώνυμος είπε...

Και όταν ήταν κανονικοί, υπηρεσιακά φέρονταν. Στην υπηρεσία του κόμματος.