3/11/09

Επίθεση με αυγά στη Σώτη Τριανταφύλλου!


Αναμενόμενο!
Μετά την άποψη που τόλμησε να διατυπώσει για τα Εξάρχεια... (δύο posts πιο κάτω)

Η επίθεση έγινε στο ίδιο μαγαζί που έγινε και η εισβολή από την αστυνομία. Με τον ίδιο τρόπο, αλλά χωρίς τις χειροπέδες και χωρίς προσαγωγές.

Δεν έγινε γνωστό αν στην παρουσίαση του βιβλίου της ήταν παρών κάποιος από τους επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης δεν έγινε γνωστή κάποια ανακοίνωση που να καταδικάζει την εισβολή των "αντιεξουσιαστών".

Επίσης δεν έγινε γνωστό αν κάποιος απο τους εισβολείς αυτοκτόνησε, σε μια προσπάθεια να χτυπήσει την εξουσία που παραβιάζει στοιχειώδη δικαιώματα με το έτσι θέλω, που καταφεύγει στη βία, που δεν ανέχεται διαφορετική άποψη, έστω ρε παιδί μου για να σκοτώσει το φασίστα μέσα του.

5 σχόλια:

K-Top είπε...

Απόλυτα λογικό μου φαίνεται... Τόσο λόγο έχουμε κάνει ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, γιατί να περπατάμε στα σύννεφα ότι οι "επαναστάτες" μας έχουν επίπεδο?

Η λαός μας δεν έχει επίπεδο και αυτό φαίνεται σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Από τον τρόπο που δουλεύουμε μέχρι τον τρόπο που διασκεδάζουμε, διεκδικούμε, ονειρευόμαστε, επιχειρηματολογούμε κλπ.

ανεστης είπε...

Εννοείς οτι είμαστε μίζεροι ζηλόφθονοι και μικρόνοες;

Μα φυσικά! Και άντε τα εκτρωματικά πολιτικά μοιράκια τα ξεφορτώνεσαι με κάποιο τρόπο. Αυτούς τους καθημερινούς δικτατορίσκους που νομίζουν οτι η κακόμοιρη αντίληψή τους για τον κόσμο περιλαμβάνει την απόλυτη αλήθεια, τι κάνεις;

Ετσι απλά! είπε...

Κοίτα να δεις φίλε, η αλήθεια μου είναι ποιο αληθινή από τη δική σου! Γιατί; Γιατί σκέφτομαι καλύτερα από σένα! Δεν το καταλαβαίνεις; Άνοιξε το μυαλό σου μεν! Κάντο γιατί θα αναγκαστώ να το κάνω εγώ!!!
"Πάνω κάτω και πλαγίως, δεξιά κι αριστερά .. ίδια είναι τα σκατά"

ο δείμος του πολίτη είπε...

Και ενώ το άρθρο της δεν έλεγε και τίπτα διαφορετικό από την αλήθεια, είναι λογικό να προκαλέσει την αντίδραση των ΣΥΡΙΖΑίων. Και φσικά κανείς δε διαμαρτυρήθηκε από τα όργανα της επίθεσης.

ανεστης είπε...

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Όταν εν έτι 2009 υπάρχουν ακόμα κομματικές νεολαίες που πλακώνονται, όταν υπάρχει ακόμα κόσμος που είναι έτοιμος να σε λιντσάρει επειδή δεν συμφωνείς με τη δική του κοσμοθεωρία, τότε είμαστε σε χειρότερη κατάσταση απ' όσο φανταζόμαστε.