8/12/08

Πάντα "μπάτσος" τελικά ο αστυνομικός!

Ακούστε τον ρεπόρτερ του Alpha Radio, Γιώργο Κακούση, την ώρα που δίπλα του τα ΜΑΤ, χτυπούν δυο 15χρονα και ο κόσμος τους αποδοκιμάζει. Ένα απο τα πολλά περιστατικά που απέφυγαν να αναδείξουν τα δελτία ειδήσεων των καναλιών.

Αγανάκτηση!

7 σχόλια:

ikor είπε...

Ούτε σε ταινίες δεν ακούς τέτοια βαρβαρότητα...

Και κάποια 15χρονα παιδιά το έζησαν...

Σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες!

patsiouri είπε...

Θα ξεράσω...

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Άτομα κομπλεξικά, μιροτσούτσουνοι κρπαζοεισπράκτορες είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

Ανέστη γενικά γνωρίζεις πως συμφωνώ με πολλά από αυτά που αναφέρεις κατά καιρούς εδώ μέσα. Επέτρεψέ μου αυτή τη φορά να έχω αντίθετη άποψη. Η τηλεοπτική εικόνα του γεγονός που περιγράφει ο ρεπόρτερ του Alpha δυστυχώς δεν επιβεβαιώνει απόλυτα το ηχητικό ντοκουμέντο. Το... 15χρονο που χτυπούν και σέρνουν οι αστυνομικοί δεν μοιάζει καθόλου με τέτοιο. Μοιάζει με ένα μαλακισμένο που πήγε εκεί για να δημιουργήσει πρόβλημα, να σπάσει, να κάψει και να... ξεδώσει. Δηλαδή τι θες να κάνουμε, να τον χειροκροτήσουμε κιόλας;
Η εικόνα δείχνει πως αυτός αντιστεκόταν στη σύληψη και δεν ήθελε να σηκωθεί απο το έδαφος,γι'αυτό και τον έσουρναν μέχρι να σηκωθεί.
Προσοχή, δεν λέω ότι η αστυνομία δεν έχει ευθύνες και άσχημες συμπεριφορές. Αλλά ας αποφασίσουμε επιτέλους ως κοινωνία, τι είδους αστυνομία θέλουμε. Αυτή που επιβάλει την τάξη με όποιο κόστος (ξύλο, αίμα κ.τ.λ.) όπως σε Αμερική, Αγγλία κ.α. ή την χθεσινή αστυνομία-παρατηρητή που άφησε την Αθήνα να καεί; Γιατί μη μου πεις πως στα χείλη των περισσότερων χθες δεν ήρθε η φράση: "Μα καλά, η αστυνομία που είναι, τι κάνει;"

ανεστης είπε...

@Skarma
Έχεις δίκιο να προβληματίζεσαι στο θέμα αυτό. Αλλά ας μη μας οδηγούν τα γεγονότα σε συμπεράσματα έτσι όπως κάποιοι τα στήνουν.
Αν διαβάσεις ένα post Πιο κάτω ίσως βρεις όλες τις απαντήσεις. Βεβαίως η αστυνομία ήταν απούσα χτες διότι έπρεπε να προκύψει η κρίσιμη μάζα καταστροφών που θα μας κάνει να ζητήσουμε την επέμβαση της αστυνομίας. Έπρεπε να μας κάνουν να ζητάμε αστυνόμευση.

Ξέρεις οτι με τους κουκουλοφόρους εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά (δες post με tag "κουκουλοφόροι" και τίτλο "Αει στο διάολο εσύ και η κουκούλα σου"). Τα έχω με την κυβέρνηση, με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την αστυνομία για μικροπολιτικά παιχνίδια, που έχεουν αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, που τα έχουν κάνει ρημαδιό (Περιμεναν το cartoon Παυλόπουλο να βγει απο τη σύσκεψη και να δώσει το ΟΚ για επέμβαση!).

ανεστης είπε...

...και κάτι ακόμα:
Δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει σύλληψη, όχι να δέρνει ενώ έχει τον "παραβάτη" υπο τον έλεγχό της. Αμαν πια μ' αυτή την αναζήτηση των αυτονόητων.

Αυτό δεν έγινε και με τη "ζαρτινιέρα";

Ανώνυμος είπε...

Οι κουκουλοφόροι είναι ΒΑΛΤΟΙ!!!!!!
Πόσες φορές θα το πούμε?
Από τις αντιδράσεις του κόσμου σήμερα βλέπω πως πέτυχαν τον σκοπό τους : να κάνουν τον κόσμο να φοβάται κάθε είδους διαμαρτυρία....