9/12/08

Νύχτες κωμωδίας


Έχασα κάθε ελπίδα οτι μπορεί να γίνει κάτι θετικό με τούτους εδώ, όταν είδα δύο κωμικοτραγικά τηλεοπτικά θεάματα χθες.

Η μία ήταν η μουτσούνα Παυλόπουλου που μιλούσε σε σχεδόν ατελείωτο τηλεοπτικό χρόνο επαναλαμβάνοντας της απόλυτες κωμικές ατάκες «άλλη η εικόνα και άλλη η πραγματικότητα», «εκτίθενται οι κουκουλοφόροι με αυτά που κάνουν» (!!!), «Η αστυνομία ήταν εκεί που έπρεπε να είναι» (την ώρα που καιγόταν η μισή Ελλάδα).

Η άλλη ήταν ο Καραμανλής που με τη χτεσινή τηλεοπτική του παρουσία έδειξε οτι τίποτα δεν τον αγγίζει. Στη θέση ενός ανθρώπου που να δείχνει οτι καταλαβαίνει τι συμβαίνει στον τόπο που κυβερνάει, είχαμε την ίδια παράσταση με τις στημένες στομφώδεις χειρονομίες, με την ίδια στημένη ξύλινη παπαρολογία.

Σημάδια οτι οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, οτι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ότι ζουν σε άλλη διάσταση.
Μιλούσαμε για αστυνομία Χονδρό -Λιγνό και αναρχικούς Τρίο Στούτζες.
Πάρτε τώρα και τους «Αμποτ και Κοστέλλο»!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω πάθει μεγάλο σοκ σήμερα..Μεγάλο!!!Το πρόβλημα του κόσμου είναι ότι καταστράφηκαν μαγαζιά και πού θα πάνε να ψωνίσουν!Έγινε ολόκληρη επανάσταση χθες και προχθές κι εμείς ακόμα στον καναπέ!!!!!!!!!!!

ikor είπε...

Πριν λίγο ο πρωθυπουργός ζήτησε την αναστολή των αυριανών κινητοποιήσεων ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ!

Πρωτοφανή πράγματα...

ανεστης είπε...

...και φυσικά πήρε την πρέπουσα απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Ανέστη, αναρωτιέμαι για να μάθω ως ξένος ,για την Ελλάδα . Αυτή είναι η Ελλάδα σας; http://odromos.wordpress.com/2008/12/αυτή-εί αι-ελλάδα-σας-kjo-eshte-greqia-juaj/
Δηλαδή η Ελλάδα που εγώ αγάπησα , που είναι;

ανεστης είπε...

Νίκο μου η Ελλάδα πέθανε εδώ και χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Eγω αγπητε μου Ανεστη,εχω χάσει την ελπιδα μου οτι κάτι μπορεί να γίνει και με τουτους εδω και με τους άλλους! Πιστεύω ότι το κακό ξεκινάει από μας τους ιδιους που θρεφουμε εδω και δεκατίες τα ίδια πολιτικά προσωπα στο προσκήνιο και απο μας που δεν όσο δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας σαν Ελληνες..σαν λαός..! Με τι ιδεες μεγαλώνουμε τα παιδια μας? ( ρουσφέτι, βόλεμα.. κλεψιές, παρασιτι΄κή διαβίωση και ανοχή ...
Αν δεν παψει αυτη η πελατειακή εξάρτηση μεταξύ πολιτικών και πολιτών φοβαμαι πως θα πρέπει να ψάχνουμε για νέα πατρίδα..και να πάψουμε να λέμε με χαζοπερηφάνεια ότι είμαστε Ελληνες.. ..
καληνύχτες απογοητευμένες ..

BioLogos είπε...

Θ α γίνω ελάχιστα μελό.

Με ρωτάνε 3 μέρες τώρα οι Γερμανοί φίλοι και συνάδελφοι πώς συνέβη αυτό στην Ελλάδα,που γι αυτούς είναι η χώρα της θάλασσας και των διακοπών.

Τους απαντώ ότι φτάσαμε εδώ γιατί μας έχουν πάρει βίαια την ελπίδα να ονειρευόμαστε για το μέλλον.

Ανέστη η Ελλάδα όντως έχει πεθάνει εδώ και χρόνια και εμείς ακόμη ασχολούμαστε με τη νεκρολογία.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δεν ήθελα συνειδητά να γράψω κάτι. Ίσως όταν καταλαγιάσει λίγο η αναστάτωση και επενέλθει η ψυχολογία μου να ασχοληθώ με το θέμα. Πρόχειρα και ακόμα συγχυσμένος νιώθω ότι όλα έγιναν από μία γενιά που ασφυκτιά σε ένα σχολείο που καταδικάζει στην δυσπραγία και στέιρα παπαγαλία, μία γενιά που νιώθει να απομονώνεται, μία γενιά που μένει καταδικασμένη στη φτώχεια. Κάποτε αυτή η γνειά θα ξεπσούσε. Δεν ξέραμε πώς.

ανεστης είπε...

@λιακαδα
Δηλαδή αλλού τι διαφορετικό έχουν κάνει και έχουν πιο σοβαρή διακυβέρνηση; Για πες τις εναλλακτικές λύσεις που έχουμε διαθέσιμες...

@biologos
Πες τους οτι μας έκαψε ο ήλιος και κουραστήκαμε στην ξαπλώστρα. Θα καταλάβουν.

@Δείμο
Δεν έχουν ξεσπάσει ακόμα νομίζω, ακόμα δεν έχει καταρεύσει το πολιτικό μας σκηνικό.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Σίγουρα, το πολιτικό σκηνικό αντέχει ακόμα.