21/5/08

Τα αναμμένα κάρβουνα του Παναγόπουλου (όταν ο χαβαλές των άλλων ξεβρακώνει)


Μιλάω για το απίστευτο κιτς που -διορθώστε με αν κάνω λάθος- δεν έχει ξαναματαπαρουσιαστεί άλλη χρονιά, μιλάω για αυτό τον απίστευτο χαβαλέ που έκαναν οι «εθνικές» αποστολές με το «θεσμό» με ελάχιστες χώρες να τον παίρνουν στα σοβαρά (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα).

Ας πέσουν πια οι μάσκες.
Οι Ιρλανδοί, οι Ισπανοί και πάει λέγοντας, δεν νομίζω οτι στέλνουν εκπροσώπους που οικονομικά στηρίζονται στη χρηματοδότηση του κάθε καταναλωτή ηλεκτρικού. Έτσι ο χαβαλές που κάνουν , αυτή η αποδόμηση του «διαγωνισμού» έχει την πλάκα του. Απο μια άποψη γίνεται και ένας ενδιαφέρον αυτοσαρκασμός.
Εδώ όμως, πρέπει να παρελάσει η «συμμετοχή» εμπρός στον οικουμενικό Πατριάρχη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους λοιπούς επισήμους ως εθνικός στόχος για να δικαιολογηθούν τα φράγκα που χρηματοδοτούν τους τζάμπα μάγκες Παναγόπουλους και Γόντικες, που είναι μεν πρόθυμοι να φωτογραφηθούν και να σαλιαρίσουν με το ασήμαντο, το τίποτα, αλλά κατά τα λοιπά αζημίως απαξιώνουν τα κανάλια που διευθύνουν από οτιδήποτε αξιόλογο που πιθανόν δεν εξυπηρετεί τα αφεντικά τους.

Είναι μετά να μη κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, να μη σε λούζει κρύος ιδρώτας όταν ο χαβαλές των άλλων σε ξεβρακώνει;


Υ.Γ. Καμία διάθεση δεν έχω να είμαι απαξιωτικός και να κουνήσω το δάχτυλο μιλώντας για "κατάντες" κλπ μεγαλόστομα για το πανηγυράκι. Πάντα αντιπαθούσα το να υπαγορεύω στον οποιονδήποτε για το πως θα διασκεδάσει. Αλλά όχι με τα δικά μου τάλληρα παιδιά η πλάκα σας...

4 σχόλια:

FuSmOKer είπε...

Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό. Δεν ανέχομαι το νταβατζιλίκι της ΕΡΤ..

Ψάχνομαι αλλά είμαι άσχετος με αυτά γαμώτο..
κάτι με Ταμείο Παρακαταθηκών που έχω δει και έχω ακούσει σίγουρα δεν γίνεται τίποτα με ατομική προσπάθεια. Ίσως όμως να γίνεται με συλλογική.

Έχει κανείς καμ ιά ιδέα ή γνωρίζει 5 πράγματα;
Θα το εκτιμήσω.
Εγώ είμαι μέσα και το δηλώνω εδώ σε όποια μορφή διαμαρτυρίας.

FuSmOKer είπε...

Να υπογραμμίσω, ΟΥΣΙΩΔΗΣ διαμαρτυρίας..
Ευχαριστώ :)

K-Top είπε...

Ο Κούλογλου πάντως κόπηκε από την ΕΡΤ για λόγους budget! :p

ανεστης είπε...

@fusmoker
δες το σχόλιο της Espoir στο προηγούμενο post για την ΕΡΤ λιγο πιο κάτω. Λέει τη διαδικασία με το Ταμείο ΠκΔ. Αλλά φυσικά αυτές οι ενέργειες μεμονωμένες δεν μπορούν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα. Και πάλι δηλαδή ερχόμαστε στο θέμα της έλλειψης αξιόπιστης καταναλωτικής οργάνωσης. Επαναφέρω την πρότασή μου να αρχίσουν τα Blogs που νιώθουν το "μη περαιτέρω" να πιέζουν για την δημιουργία νέου καταναλωτικού φορέα.

@atron
Στο "Θέμα" της προγούμενης Κυριακής υπάρχει η πλήρης εξισόρηση της απόλυσης απο τον ίδιο τον Κούλογλου. Έχει ενδιαφέρον να το διαβάσεις, είναι ανατριχιαστικό να ξέρεις οτι δημόσιοι οργανισμοί διοικούνται με τέτοιο τρόπο.