12/3/08

Δεν έχεις ρεύμα; Πήγαινε για ψώνια!

Αν σας έχουν κόψει το ρεύμα και βαριέστε σπίτι, πηγαίνετε μια βόλτα για ψώνια στο Mall.
Εκεί, στο ανεξάρτητο κράτος - ασυλο, το ρεύμα δεν κόβεται ποτέ!
Ας μάθουν κανένα τέτοιο "μαγικό" και τα μαγαζάκια των μικρομεσαίων μπας και τη βγάλουν καθαρή, ας μας αναλύσουν οι φωστήρες τύπου Τράγκα πως γίνεται αυτό το κολπάκι για να ξέρουμε ποιους και πόσους βλάπτει η κάθε διακοπή ρεύματος.

Κατα τα άλλα, κάθε σχολιασμός της απεργίας στη ΔΕΗ και το πως αντιμετωπίζουν το θέμα τα Media είναι περιττός, ειδικά μετά το μεγαλοπρεπές post της Espoir

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως φύση αισιόδοξη θα ήθελα να απαντήσω ότι έχουν εγκαταστήσει μια μικρή ανεμογεννήτρια σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκά.
Υποπτεύομαι ότι θα ήταν υπερβολικά αθώα προσέγγιση. :)

Ανώνυμος είπε...

@esp0ir

Μία ανεμογεννήτρια δεν φτάνει για να καλύψει σε ρεύμα ούτε τις ταμπέλες των 200 καταστημάτων του μολ.Όσο για τα φωτοβολταικά αν υπθέσουμε ότι έχουν γεμίσει όλη τη οροφή με τέτοια μπορούν να φωτίσουν και τον έναν όροφο του υπογείου πάρκινγκ.Είχες πάντως μία προσέγκιση καλή.

@Ανέστης

Το μολ δεν μένει από ρεύμα σίγουρα.Έχουν μεριμνήσει με ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη πολλών KVA να εξασφαλίσουν τον ομαλό θηλασμό των πορτοφολιών μας και τωνμυαλών μας.Σήμερα περνούσ από την Πειραιώς.Μέχρι το ύψος του Αθηνών Αρένα σκοτάδι.από αυτό το μαγαζι και πέρα(μαζί και τα σκυλαδικα στην ιερά οδό)γινόταν ημέρα ο δρόμος από τα φώτα.Βλέπεις πρέπει να προστατεύσουμε και τους νταλγκαδιάρηδες της νύχτας.

Ρωτάω:Πόση άραγε ξοικονόμιση ενέργειας έχει η ΔΕΗ από τα πυρόπληκτα χωριά;

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Kάτι απορίες που έχεις κι εσύ! Μήπως είσαι εθνικός μειοδότης;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά. Προσωπικά εύχομαι οι απεργίες να ενταθούν και ας μην μπορώ να δουλέψω (στην δική μου δουλειά) λόγω των διακοπών ρεύματος. Πρέπει κάποτε επιτέλους σε αυτήν την χώρα να ξυπνήσουμε και να μην κοιτάμε μόνο πόσο γεμάτη είναι η κοιλίτσα μας σήμερα και αν χωράει και άλλη μάσα αύριο!

FuSmOKer είπε...

Περίεργο,
και εγώ νόμιζα ότι στα αυθαίρετα δεν δίνουν ρεύμα γιατί είναι αυθαίρετα :)

(το παίρνω αυτή την στιγμή στην πλάκα γιατί με το συγκεκριμένο ζήτημα τσαντίζομαι πάρα πολύ..)

ανεστης είπε...

@fusmoker
Νομιμοποιήθηκε με άδεια για αναψυκτήρια!