6/3/08

Μπου!


Οι «Μακεδόνες» θα μας πάρουν τη Μακεδονία. Θα φτάσουν μέχρι τη Θεσσαλία!
Κυκλοφορεί χαρτονόμισμά τους με το Λευκό Πύργο!
Οι Αλβανοί θα μας πάρουν τη Τσαμουριά και θα φτάσουν μέχρι τον Αμβρακικό! Ο Οδυσσέας Τσενάι, αυτός ο αχάριστος που δεν εκτίμησε την προσβολή που του κάναμε τόσα χρόνια που δεν του δίναμε τη σημαία, τώρα που αποφοιτά από τις ΗΠΑ θα έρθει στην Ελλάδα να κάνει Αλβανικό κόμμα!
Οι Τούρκοι μας επιτίθενται γενικώς, θα μας πάρουν τη Θράκη, τα νησιά, το FIR.
Οι Κρήτες θα παρθούν μόνοι τους αφού ήδη κηρύσσουν ανεξαρτησία (άσε που δεν πονάνε -μωρέ- τα παλληκάρια).
Οι Πελλοπονήσιοι τίποτα; Οι Στεροελλαδίτες;
Πότε γίναμε τόσο φοβικοί; Πότε κατάφεραν όλα αυτά τα συμπλέγματα να εγκατασταθούν μέσα μας και να μας τρομάζουν τόσο εύκολα έτσι που να στέλνουμε να σχετικά «τρομοκρατικά» emails ο ένας στον άλλο; Πως γίνεται να μας λένε οτι θα χιονίσει και να κάνουμε επιδρομή στα σουπερμάρκετ λες και θα μας πολιορκήσει ο Κιουταχής; (φάε τώρα μακαρόνια για ένα χρόνο!).
Πως γίνεται (ξαναρωτάω) κάποιος που έχει πρόσβαση στο Internet και όλη την πληροφορία διαθέσιμη να αναπαράγει την περίφημη φάρσα με το σκοπιανό χαρτονόμισμα έτσι αβασάνιστα;
Μας πήραν είδηση αδέρφια και μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
Αν είναι να φοβάστε κάτι, φοβηθείτε για τους λίγους και αστείους πολιτικούς που εκλέγουμε (που με την πολιτική τους θα μπορούσαν να ανοίξουν την κατακτητική όρεξη της Μποτσουάνα, όχι μόνο των Βαλκάνιων εθνικιστών) .
Αν είναι να φοβηθείτε, φοβηθείτε με εμάς του ίδιους που γεμίζουμε τις καφετέριες στις 11 το πρωί.
Μ' εμάς που εξαρτάμε το εκάστοτε αμυντικό μας δόγμα από το ποιος θα σκάσει τα περισσότερα «μαύρα».
Μ' εμάς που έχουμε κρατικούς λειτουργούς που προσλαμβάνονται με κριτήριο το καλύτερο τσιμπούκωμα!
Αει στο διάολο πια...

17 σχόλια:

Antonios Politakis είπε...

H Επικεφαλίδα τα λέει όλα. ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!

Lion είπε...

Σωστος.

Αυτο με το χαρτονομισμα και τον Λευκο Πυργο δεν το ηξερα. Σοβαρα κυκλοφορουν τετοια πραγματα; Ελα μπιιιιπ στον τοπο σου.

K-Top είπε...

Και περίμενε να δεις γέλια (κλάματα βασικά..) με το χρηματιστήριο. Το κλείσαμε λέει 3 μέρες λόγω απεργίας! Θα σηκωθούν που θα σηκωθούν οι ξένοι επενδυτές να φύγουν γιατί τα πήρανε κρανίο ("Καλά ρε, κλείνετε σε αυτή τη χώρα το χρηματηστίριο επειδή γουστάρετε? Τα λεφτουδάκια μου στη Μποτσουάνα ρε!"), θα πάθουν πανικό και οι ελληνάρες-επενδυτάρες θα αρχίσουν να ξεπουλάνε και αυτοί... κάτσε να δεις γέλια...

Για τα μπλακουτ με τις απεργίες δεν θα κινδυνολογήσω αλλά αν ο ρυθμός βλαβών αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που το προσωπικό ασφαλείας δεν επαρκεί, τότε λέτε να έχουμε κανένα τρελλό μπλακάουτ??? (ΟΧΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΠΑΡΤΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ!!!)

ανεστης είπε...

@atron
Να δω ποιοι ελληναράδες που κατα τα άλλα φοβερίζουν τους εχθρούς θα προσφύγουν εναντίον της ΔΕΗ για αθέτηση συμβατικών υποχρεώσεων...

ανεστης είπε...

@dralion
Πως δεν το πηρες είδηση; Μέχρι ο Γιακουμάτος το έδειχνε (σε εκτύπωση Α4) στα κανάλια, μέχρι που ένας ρεπόρτερ του είπε οτι είναι φάρσα. Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει...

Xavier είπε...

Εγώ μας φοβάμαι από καιρό και ήδη εξετάζω την αγορά εργασίας στη Μποτσουάνα ή και πουδήποτε αλλού.

zouri1 είπε...

εχω εγκυρες πληροφοριες οτι οι Σκοπιανοι εχουν μετακινησει ενα συνταγμα στρατου,προς τα συνορα μας.

ανεστης είπε...

@xavier
Ε ρε και να αρχίσουνε να "μονιμοποιούνε" οι Μποτσουανοί...

@Zouri
Τι εννοείς "ένα"; Πόσα έχουν;

zouri1 είπε...

αστειευομαι,ξεχασα να βαλω το :)χαμογελο.Καλημερα.

Μαριλένα Ρίζου είπε...

Πες τα πες τα μπας και ξυπνήσει κανείς! Αλλά πώς αλλιώς θα ξυπνήσουν τον εθνικιστή μέσα μας, γιατί φυσικά είναι η ανώτερη αρετή;...

Khlysty είπε...

Μά'στα. Ο Ασίμοφ είχε γράψει ότι "η βία είναι το τελευταίο καταφύγιο του ανίκανου". Όλα όσα περιγράφεις στο post σου αποτελούν έκφαρση συγκαλυμένης -αν και όχι και τόσο...- βίας. Κι αυτό, διότι, όταν δεν μπορείς να ασκήσεις πολιτική, πρέπει να βρεις ένα άλλο τρόπο, ώστε να κάνεις το "κοπάδι" να σε πιστέψει. Φόβισε τους πάντες, και τους έχεις του χεριού σου. Πες τους ότι οι Σκοπιανοί θα μας κατακτήσουν και είναι έτοιμοι να ξεχάσουν ότι εσύ φταις για το μπάχαλο στο Σκοπιανό. Απείλησέ τους με κατάρρευση του Ασφαλιστικού (...έτσι, χωρίς στοιχεία) και λίγοι θα κολλήσουν στη μείωση των συντάξεων και την επιμήκυνση του εργασιακού βίου. Ο Φουκώ τα έγραφε αυτά όταν μιλούσε για την "πανοπτική" κοινωνία και -κατά πως φαίνεται- κάποιοι αποφάσισαν να τα χρησιμοποιήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ο φόβος πάντα βοηθάει μια κυβέρνηση να χαληναγωγήσει τον λαό.Και μην ξεχνάς πως είμαστε ένας λαός με το δόγμα "σφάξε με αγά μου να αγιάσω".

patsiouri είπε...

Toυς Τούρκους από το σχολείο τους περιμένω να μας κάνουνε ντού και ακόμη...ασυνεπέστατοι παιδί μου, ασυνεπέστατοι!!
Αλήθεια, έπαθε τέτοιο στραπάτσο ο διαστημόβλαχος ο Γιακουμάτος??? Πόσο πιο χαμηλά!!

Agobooks είπε...

Μπου εσένα! :)
Καλή Σαρακοστή !

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ο δείμος του πολίτη είπε...

Ανέστη μου, είναι απλά η μάταιη προσπάθεια να επαναφέρουμε τον εθνικιστικό και ξενόφοβο σκοταδισμό στις ψυχές εκείνων που μένουν ρεαλιστές και φιλειρηνιστές. Η στάση μας είναι απάντηση σε εκείνους τους φιλοπόλεμους που αναζητούν νέο Βαλκανικό Πόλεμο.

Και για να απαντήσω στο ερώτημά σου: θέλει μόνο κριτική σκέψη. Όχι απερίφραστη αποδοχή όσων βλέπουμε, αλλά λίγο να το σκεφτούμε αναλυτικά. Έχουμε τη δυνατότητα να εξετάζουμε κάθε πληροφορία που μας παρέχεται, πολύ εύκολα.

... είπε...

πες τα χρυσόστομε!!
εγώ πάλι φοβάμαι το κάθε φαιστοειδές χωρίς πολιτική συνείδηση δίπλα μου, που κλέγεται ότι όλη μερα ότι δεν έχει λεφτά, κλπ κλπ κλπ , αλλά στο τέλος της τετραετιας ξέει να ψηφίζει αυτούς που τον αφήνουν νηστικό και ταυτόχρονα γεννοβολά για να διαιωνίσει το είδος!!!!!!