11/3/09

Το καινούριο ανέκδοτο του Σουφλιά

Το ΥΠΕΧΩΔΕ έβγαλε διαφήμιση στο ραδιόφωνο που λέει οτι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις τέσσερις χώρες που έχουν πιάσει τα στάνταρ του Κιότο!

Οτι -λεει- έχει κάνει πράγματα και θάματα για την προστασία του κλίματος και οτι «στην προσπάθεια λείπει ακόμα ένας, εσύ!» (δηλαδή εγώ!).


Τη διαφήμιση την εκφωνεί ο εκλεκτός κωμικός Τάσος Παλατζίδης ( ο Σκαραβαίος του Λαζόπουλου), οπότε και θεωρούμε οτι είναι μια προσπάθεια χιούμορ του Υπουργού Περιβάλλοντος (αυτό άλλο ανέκδοτο αυτοτελές).

Άλλωστε ο Σουφλιάς είναι γνωστός καλαμπουρτζής, λεει τα καλύτερα ανέκδοτα όταν μαζεύεται όλη η παλιοπαρέα στο υπουργικό συμβούλιο!


Αλλά φυσικά στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Αν δηλώνεις οτι περιόρισες τους ρύπους, ποιος έλεγχος και ποια στοιχεία θα σε αμφισβητήσουν; Μπορείς λοιπόν και Σουφλιάς να είσαι και να δηλώνεις υπουργός περιβάλλοντος!


Και για να κάνουμε τις χιουμοριστικές ατάκες πιο αποτελεσματικές, πάρτε ακόμα μερικές φωτογραφίες που μου περίσσεψαν απ’ το τελευταίο θέμα για το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ.


Οι προσπάθειες του ΥΠΕΧΩΔέν για περιορισμό των ρύπων και για την προστασία του περιβάλλοντος είναι ορατές με γυμνό μάτι. Πραγματικά οι προσπάθειες ολοκληρώθηκαν και το μόνο που μένει είναι η δική μου προσπάθεια.

Από εδώ και πέρα για όλα εγώ θα φταιω υπουργέ μου, αλλά με μια ρημάδα ψήφο σε κάθε 4 χρόνια τι να πρωτοπρολάβω;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχχ! Πάλι 8α φάμε μούντζα από το Κιότο ή όπου γίνει η νέα σύσκεψη!
Κι άλλο ρεζιλίκι! Μήπως να μας δώσουν περισσότερες από μια ψήφους στον καθένα μας για να έχουμε τέλος πάντων κάτι τις να τους μαυρίσουμε σαν τη μουτζούρα που βγάζει η Λάρκο και μαυρίζει την ψυχή και τα πνευμόνια μας?
Σου είπα καλησπέρα?

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Αν μη τι άλλο όμως έχουμε διάθεση για χιούμορ στο Ελλάντα!