13/1/09

Brother can you spare a DIME?

Λοιπόν άκου: Εγώ ως Ισραήλ, έχω τώρα μια ευκαιρία που η Χαμάς χρησιμοποιεί τους άμαχους σαν ασπίδα για να κάνει τις εκτοξεύσεις των ρουκετών, να ξεφορτωθώ την ενοχλητική υπεργεννητικότητα των Παλαιστινίων για να μειώσω το μέγεθος του προβλήματος. Καιρό τώρα περίμενα την ευκαιρία να απαλλαγώ από τις κατσαρίδες, όσο πιο λίγοι μείνουν, τόσο πιο ανώδυνη θα είναι η λύση που θα αναγκαστώ να αποδεχτώ. Είναι λοιπόν η καλύτερη λύση, σκοτώνω χιλιάδες αθώους ως «άμυνα» και κανείς δεν μπορεί να μου πει τίποτα.

Ποιος θα μιλήσει άλλωστε; Η Ευρώπη που παίζει τις κουμπάρες με την Τσέχικη προεδρία; Λες και δεν ξέρουν οτι την Τσεχία την έχεις αγοράσει από καιρό αδερφούλη. Η μήπως θα μιλήσεις εσύ ΟμΗρΕ του αδερφούλη μου;

Εσύ αδερφούλη απ’ την άλλη θα έχεις μια χρυσή επίσης ευκαιρία να διαφημίσεις τα «απαγορευμένα» όπλα που δεν μπορούσες να δοκιμάσεις τόσο καιρό, να τα δοκιμάσεις και στην πράξη για μελλοντικούς πελάτες.

Έλα ρε φίλε, στείλε μερικά DIME (Dense Inert Metal Explosive), στείλε λευκό φώσφορο, στείλε ουράνιο όχι απεμπλουτισμένο, στείλε το πλούσιο γιατί λεφτά έχουμε, δεν είμαστε τίποτα λιγούρια.

Στείλε γιατί τώρα που βρήκα την ευκαιρία, τώρα που πήρα φόρα. Άλλωστε αυτά που έμαθα στην ιστορία μου τα έμαθα απ’ τους καλύτερους όπως ο Αδόλφος.
Φωτογραφίες θυμάτων δεν εχω στομάχι να βάλω, αν θέλετε δείτε εδω.

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μα φταίνε οι Παλαιστίνιοι που χρησιμοποιούν ανθρώπινες ασπίδες (Κοντολίζα Ράις). Το Ισραήλ απλά στοχεύει στο στρατιώτη, απλά χτυπά αναγκαστικά την ασπίδα.

ανεστης είπε...

Δείμο, εδώ που τα λέμε, οι άμαχοι πληρώνουν ΚΑΙ τις μαλακίες της Χαμάς και φυσικά το Ισραήλ άλλο που δε θέλει. Ως συνήθως οι άμαχοι είναι ο κιμάς στον οποίο παίζεται το παιχνίδι.

ikor είπε...

Κυνικό, αλλά αληθινό: πασαρέλα όπλων έγινε η Γάζα...

Κι όλοι οι υπόλοιποι απ' τη μια τους λυπόμαστε κι απ' την άλλη λέμε ευτυχώς που δεν επέλεξαν εμάς για τα απαραίτητα πειράματά τους...