15/1/09

Κουμπουροφόροι - bloggers: 0-1

Αντέχει κανείς να διαβάσει αυτό το κείμενο-παραλήρημα των κουμπουροφόρων; Εγώ όχι. Και δεν αντέχω και δεν έχω χρόνο και όρεξη.
Στο κάτω – κάτω τι λένε περισσότερο από αυτά που γράφονται στα blogs;

Τίποτε απολύτως. Αφήνω δε κατά μέρος το ότι οι διαπιστώσεις που γίνονται από τους «επαναστάτες» με τα κουμπούρια γίνονται απλά για να δικαιολογήσουν το φασισμό των θρασύδειλων φόνων και άρα προφανώς είναι πολωμένες, υπερβολικές κι ακραίες για να δικαιολογήσουν(;) τις δολοφονικές επιθέσεις.

Τα κείμενα που διαβάζω εγώ στα blogs που επιλέγω, είναι σαφώς πιο δομημένα, πιο εύστοχα, έχουν πόνο για την κατάντια της κοινωνικής και πολιτικής σκηνής.

Πόνο γνήσιο, από αυτόν που θέλει να καλυτερέψει τα πράγματα, που θέλει να μεγαλώσει παιδιά σε μια ανθρώπινη χώρα, κοινωνία. Οχι πλαστό από αυτόν που θέλει να δικαιολογήσει ένα φόνο με μια ανέξοδη και αδιέξοδη βία. Απ αυτόν που μπορεί να σκοτώσει με διαφορετικές αφορμές κάθε φορά, αρκεί να γράφει κατεβατά απο παπάρες.

Είναι σαφές ότι τα κωλόχαρτα των «επαναστατών» θα συζητηθούν και θα προβληθούν, επειδή η επικοινωνιακή πολιτική του αίματος εξασφαλίζει προβολή. Δοκιμασμένη συνταγή.

Αλλά εγώ θα προτιμήσω και πάλι να διαβάσω τον Khlysty, τον Απειρωτα, Το Δείμο τον Ikor και τους υπόλοιπους φίλους που λένε πολύ περισσότερα.

4 σχόλια:

Khlysty είπε...

Ευχαριστώ για την προτίμηση και, βεβαίως, ανταποδίδω. Ξέρεις τι έχει πλάκα; Το γεγονός ότι οι τύποι αυτοί είναι τόσο κενοί πολιτικής και νοήματος που το κείμενό τους έχει ενδιαφέρον μόνο ως απόδειξη του καταντήματος ακόμα και της τρομοκρατίας -αν αυτό που κάνουν νοείται ως τρομοκρατία- στην Ελλάδα. Και μετά απορούμε που ο Χοντρούλης έκανε τον Άρη υπουργό Παιδείας... Ε, με τέτοιους υπουργούς, τι να περιμένει κανείς...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αν μη τι άλλω, εγώ τουλάχιστον λέω πολύ πολύ πολύ περισσότερα :))))

Όταν η ιδεολογία γίνεται εγαγωγή βίας, όταν η βία γίνεται κείμενο, τότε δεν περιμένουμε τίποτε περισσότερο από ένα απλό χαρτί. Γιατί τέτοια βία το μόνο που πετυχάινει είναι να χαρίζει απλώχερα επιχειρήματα στην κάθε κυβένρηση για να εντείνει τα μέτρα αστυνόμευσης και την κρατική βίαιη καταστολή.

K-Top είπε...

Φυσικά και δεν κάθησα να διαβάσω το παραλήρημά τους. Βαρέθηκα.. βαρέθηκα γενικά τους τζάμπα μάγκες, τους μπάτσους που βαράνε παιδάκια και μετανάστες γιατί εκεί περνά ο τσαμπουκάς τους, τους "αγωνιστές" (της πλάκας) που βαράνε κάτι φουκαράδες μπάτσουληδες λες και αυτοί φταίνε για την κατάντια της χώρας κλπ...

Γενικά πολλή τζάμπα μαγκιά σε αυτή τη χώρα. Το γνωστό όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ αυτό προτιμώ να κάνω...