17/12/07

«Μαμά σήμερα μας πήγε το σχολείο εκδρομή»


Το blog χαιρετίζει τις νέες πρωτοβουλίες του Υπουργείου Πόρνοιας (φτου! Λάθος το έγραψα) για αντιμετώπιση των επαναλαμβανόμενων κρουσμάτων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Θα εξοικειώσει τα παιδιά του Δημοτικού με τη σεξουαλικότητά τους και θα τα κάνει εξπέρ στη χρήση ερωτικών βοηθημάτων (για να μη τρέχουν απο δώ κι απο κεί για βοήθεια και απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές απο το κύριο έργο τους).

Πιο φτηνά θα έρθει αυτό το project από το να στελεχωθούν οι διάφορες υπηρεσίες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση με κοινωνικούς λειτουργούς.

7 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Τί 'ναι τούτο πάλι; Ξέρεις ότι πια μόνο από σένα ενημερώνομαι. Έκοψα όλα τα υπόλοιπα. Από σένα κι απ' την κόρη μου, αν την αφήσω να μου πει τίποτα απ' το τηλέφωνο, όπου της λέω ας το, το διάβασα στον Ανέστη. Τί είναι πια αυτός ο Ανέστης; ρωτάει.
Πάντως τσιμπάς θεματάκια, που μετά από σένα τα κάνουν θέμα τα ΜΜΕ!!! :)))))
Επί της ουσίας, αν υπάρχει τέτοιο σχέδιο, έτσι όπως το περιγράφεις, είναι πολύ σοβαρό...

Καλημέρα!

ανεστης είπε...

Αστειεύομαι καλή μου (όσο με παίρνει) με ένα τόσο τραγικό θέμα, τις συνεχόμενες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε ένα διαλυμένο κράτος όπου ο όρος "κοινωνικός λειτουργός" και "πρόνοια" είναι το πιο ηλίθιο ανέκδοτο.
"Μάνα εξέδιδε τα παιδιά της"! Για την Ελλάδα θα πρόκειται...

patsiouri είπε...

Εδώ τα πάνε στο Μώλ κάθε τρείς και πέντε, οι έρμοι γονείς έχουν αναστενάξει, ά, η εκδρομή λέγεται "εκπαιδευτική"!

K-Top είπε...

Τα παιδάκια, πρέπει από μικρά να μαθαίνουν πως λειτουργούν τα πράγματα σε αυτήν τη χώρα. Πρέπει να ξέρουν πως αν καθήσεις να σε γαμήσουν 10-20 φορές, μετά μπορεί και να σε αφήσουν να αυνανιστείς και εσύ λιγάκι. Για να γαμήσεις ούτε λόγος... πρέπει να φας πολλά και να είσαι και τυχερός από πάνω!

mamma είπε...

ευτυχώς τα ποστ έχουν και Labels και γλύτωσα το εγκεφαλικό
:-)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι εσύ, κακέ, απλά ο Στυλιανίδης μετά τη σημαία στο Παγκράτι σκέφτηκε να εφαρμόσει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγιση που ευαγγελιζόταν η Γιαννάκου.

ανεστης είπε...

Χε χε... sorry που σας τρόμαξα αλλά τα σχολικά τα βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένα μπροστά στο sexoμάγαζο και μου φάνηκε κατάλληλη εικονογράφιση για το θέμα!