15/3/07

Η γυναικεία γοητεία των 40+!

Από εκπομπή του Randy Rooney στο CBS:
"Όσο μεγαλώνω ηλικιακά, αξιολογώ τις γυναίκες άνω των 40 ολοένα και περισσότερο και σας παραθέτω μερικούς από τους λόγους παρακάτω:
Μια γυναίκα άνω των 40 δεν θα σε ξυπνήσει ποτέ μες στα άγρια χαράματα να σε ρωτήσει «τι έχεις και τι σκέφτεσαι», γιατί πολύ απλά δεν την νοιάζει αν έχεις ή αν σκέφτεσαι κάτι...
Αν μια γυναίκα άνω των 40 δεν θέλει να καθίσει μαζί σου να δει έναν αγώνα, δεν θα καθίσει δίπλα σου απλά για να γκρινιάξει, επειδή εσύ βλέπεις τον αγώνα... Θα κάνει κάτι που πραγματικά την ικανοποιεί και της προκαλεί ενδιαφέρον.
Οι γυναίκες άνω των 40 είναι διακριτικές... Πολύ σπάνια θα μαλώσουν μαζί σου σε κάποιο θέατρο όπου όλοι κάνουν ησυχία ή σε ένα πανάκριβο εστιατόριο. Είναι πάντα ικανές βέβαια να σε πυροβολήσουν αν και μόνο αν θεωρούν ότι θα την βγάλουν καθαρή μετά από αυτό... Οι γυναίκες άνω των 40 είναι γενναιόδωρες στον σεβασμό που σου προσφέρουν αν και τις περισσότερες φορές δεν τον αξίζεις... Αυτό επειδή ξέρουν πως είναι να μην σε εκτιμά κάποιος.
Όσο μεγαλώνουν δε, γίνονται και περισσότερο διαισθητικές. Δεν χρειάζεται λοιπόν ποτέ να ομολογήσεις μια αμαρτία σε μια γυναίκα άνω των 40 ... Την έχει καταλάβει πολύ πριν σκεφτείς να της την πεις!
Όταν δε αποκτήσουν και τις πρώτες ρυτίδες είναι μακράν πιο σεξουαλικές από τις νεότερές τους...
Οι γυναίκες άνω των 40 είναι ακριβοδίκαιες και ειλικρινείς. Ευθύς αμέσως θα σου πουν ότι σε θεωρούν ηλίθιο αν συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος... Δεν θα χρειαστεί ποτέ λοιπόν να αναρωτηθείς ¨προς τα πού πάει¨ μαζί της.
Ναι! Εξυψώνουμε τις γυναίκες που είναι για πολλούς λόγους! Δυστυχώς όμως είναι ευρέως διαδεδομένο ότι για τις περισσότερες όμορφες, έξυπνες, καλοβαλμένες και σεξουαλικές 40άρες, υπάρχει ένας καραφλός κοιλαράς ξεμωραμένος ο οποίος θα γελοιοποιηθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή για μια πιτσιρίκα σερβιτόρα...
Κυρίες μου... Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη, εκ μέρους όλου του αντρικού φύλου που υποστηρίζει τον μύθο «γιατί να αγοράσεις ολόκληρη την αγελάδα ενώ μπορείς να έχεις καθημερινά δωρεάν φρέσκο γάλα;»

Δεν ξέρετε ποιός είναι ο Randy Rooney;

17 σχόλια:

ΣΒΕΤΛΑΝΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΒΕΤΛΑΝΑ είπε...

Αναφορικά για το πως ήρθα στην σελίδα (έπεσα πάνω στο άρθρο και έφαγα φλασιά):

Σε αυτό το άρθρο με οδήγησε η αναζήτηση του google. Ήθελα να το χρησιμοποιήσω μεταφρασμένο σε κάποιο post που κάποια κλαιγόταν, τελικά την ξέχασα καθώς έμπλεξα εδώ να χαζεύω το blog και στο τέλος δεν κρατήθηκα και... απάντησα :D

Τώρα και να με διώχνετε ... ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ!

Η σελίδα επίσης με οδήγησε στην tast3r την οποία επίσης ξεψάχνισα :)


(το παραπάνω σχόλιο το αφαίρεσα καθώς πήγα να το διορθώσω... άψογο ε? )

ανεστης είπε...

Καλά, αφού δε φεύγεις προχωρα τουλάχιστον στο διάδρομο να πάρουμε τον κόμο από τη στάση...
:p

TaSt3R είπε...

Καλημέεερεεςς! Τελικά η μοίρα μας στο διαδίκτυο είναι συνυφασμένη Ανέστιεμ, χιχιχι…Αλλά έχω μια απορία ,πως σε έβγαλε σε εμένα Σβετλάνα μου , αφού δεν σχολίασα στο συγκεκριμένο θέμα?
Ίσως μέσω των links ε?

ΣΒΕΤΛΑΝΑ είπε...

@ανέστη Υπαινίσσεσθε ότι κλείνω τον διάδρομο ΑΓΑΠΗΤΟΦΙΛΤΑΤΕ ? Αν θέλετε να ξέρετε δεν είμαι χοντρή για το ύψος μου είμαι απλώς ΚΟΝΤΗ για το βάρος μου!

@tast3r αμ δεν έμεινα ΜΟΝΟ σε αυτό το άρθρο, το ξεψάχνισα κανονικότατα το site! Σε τέτοιο βαθμό που όταν μπήκα στο δικό σου το μόνο που πρόλαβα να διαβάσω ήταν οι 300 μετά έπεσα ξερή για ύπνο... (κατάλαβες τώρα γιατί οι αναγνώστες σου δεν κάνουν comments?)

ανεστης είπε...

Εγώ δεν είπα τίποτα για ύψος και βάρος, μπορεί απλά να φταίει το ότι είναι στενός ο διάδρομος...
;)

TaSt3R είπε...

Α τώρα μας τα γυρίζεις :b
...Αυτό θα πει να πιάνεσαι κότσος κυρίες και κύριοι, οι φαρμακοβιομηχανίες να θησαυρίζουν με τα λογής υπνωτικά χάπια και παραχαπάκια και εγώ ένα απλό μπλοκάκι, τέτοιας υψίστης συνεισφοράς( η αϋπνία θερίζει βρε) να μην μπορώ να το κουλαντρίσω και να βγάλω και το κατιτίς μου, μπουχουχου…
Σχετικοάσχετο, θυμάστε μια δήλωση της Μητσοτάκαινας που ’λεγε ό,τι ο Κωστής της είναι τέρας ψυχραιμίας και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν βάλιουμ αν τον κόβανε κομματάκια? , ε κάπως έτσι και το μπλοκάκι μου, για τον ύπνονε…;b

TaSt3R είπε...

...Μάλλον πρέπει να συνεργαστούμε Ανέστιε ΄συ θα τους ζαλίζεις και εγώ θα τους κοιμίζω εεε??

ΣΒΕΤΛΑΝΑ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

Αυτό έγινε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑΑ!!!!

Μετά ήμουν προετοιμασμένη (και καλοδιαβασμένη :p) και δεν με έπαιρνε ο ύπνος!!!!!!!!! (...αμέσως :p )

TaSt3R είπε...

...Άμα ξαναπάρει να του πω οτι λείπεις δηλαδή?;b

ανεστης είπε...

Τι είστε σεις ρε; που σας πέτυχα; λίγο ακόμα και θα γράψουμε σενάριο, τύφλα νάχει ο Ζήκος!!!

ΣΒΕΤΛΑΝΑ είπε...

@tast3r να του πεις να πάει να πάρει την αδερφή μου που δεν την παίρνει ούτε ο ύπνος

....εδώ αρχίζουμε να μετράμε αντιστρόφως μέχρι να μπει η Ούρσουλα και να αρχίσει να με βρίζει και έτσι...(συνεχίζεται παρακάτω)

@ανέστη ...(συνεχίζεται από εδώ και κάτω)το έργο αποκτά μια κλίση από το πλάι στην πλοκή του που την συναντάμε στην ηθικοπλαστική προσέγγιση των εξπρεσιονιστικών ή στο περίπου φονταμενταλιστικών παραφιλολογιών των μικροαστικών σουρεαλιστικών στρούμφ (τρίτο μανιτάρι δεξιά)...

Παύση δραματική...
και...

Ανέστηηηηηηηη !!!!! Έχεις mail από την COLGATEEEEE πήραμε το promotion!!!!!!!!!!!

TaSt3R είπε...

...ΑΥΤΟ, δεν θα το έλεγα ποτές στην Ούρσουλα, με τον Μορφέα έχει άριστες σχέσεις, εθεάθησαν μάλιστα αργά εψές το βράδυ, σε τρυφερούς εναγκαλισμούς κάτω από κάτι παπλώματα με αρκουδάκια, στην βίλα σας την Κινέττα, ντε.. Πηγή:έγκυρο gossip περιοδικό…

Ανέστιε μου, να δεχτείς την προσφορά της Colgate, τα Before είναι εξαιρετικά καλοπληρωμένα!!

Oύρσουλα είπε...

Εεεεεδώ είμαστε !!!

Ένα πουλάκι μου είπε ότι η κοντή ( που σε λίγο δεν θα γίνει στρογγυλή) αδερφή μου σε κάποιο μπλόγκι με διαβάλλει και ψάχνοντας έφτασα στην πηγή !!!

Ένα έχω να πω...εμένα δεν με αφορά καθόλου το συγκεκριμένο άρθρο (σε 5 χρόνια θα κλείσω τα 19) ενώ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ είδαν ότι κάπου λέει για γυναίκες 40+ και έτρεξαν !!! Γιατί άραγες ;;;

Ε συγγνώμη λοιπόν...δεν φταίω εγώ που είμαι μικρή και τριανταφυλλένια και δείχνω ανωτερότητα ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ που με ζηλεύουν γι'αυτό !!

Oύρσουλα είπε...

** Που σε λίγο δε θα γίνει στρογγυλή

ΣΒΕΤΛΑΝΑ είπε...

Αυτό το comment αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες, είναι η ατράνταχτη απόδειξη ότι η Ούρσουλα διακατέχεται από το ψυχοσωματικό φαινόμενο που είναι ευρύτερα γνωστό ως "ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝια ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ".

Π.χ. Ρίχνεις μια φάπα στην Ούρσουλα και μετά από 50 επεισόδια πιάνει το σβέρκο της και αναφωνεί:

"Άουτσ!"


(καλά πως και δεν άφησες να περάσει κανένας χρόνος πριν απαντήσεις? Χάνεις τον ρυθμό σου και με ανησυχείς!)

zouri1 είπε...

ολοσωστα τα λεγομενα του κυριου