12/2/08

Σκουλήκια! Λαμόγια!

Εσείς που αισθάνεσθε οτι...

η αγορά ενός ακινήτου είναι μια ανάγκη
ή μια σίγουρη επένδυση.
Αλλά το υψηλό κόστος απόκτησης δημιουργεί πρόβλημα.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Η RUNNER έχει την απάντηση.
Σε μόνιμη βάση,σας πληροφορεί για το σύνολο των κάθε είδους
ακινήτων,που προσφέρονται σε τιμή ευκαιρίας .

Πλειστηριασμοί,Πτωχεύσεις,
Εκποιήσεις τραπεζών,Ιδρυμάτων και Δημοσίου,
Ευκαιρίες από την ελεύθερη αγορά.

Παρέχοντας πλήρη υποστήριξη και ενημέρωση.
Γι' αυτό...
Αν θέλετε μια επένδυση χωρίς ρίσκο και με μεγάλο κέρδος
Αν ζητάτε την ευκαιρία στο χώρο των Ακινήτων

Επικοινωνείστε τώρα μαζί μας

ΤΗΛ: 210-9769680 , 210-9731393 , 210-9731235
Fax:210-9769681
email:
runner@otenet.gr
www.runner.net.gr

....................................................................................................



Εδώ κυρίες και κύριοι έχουμε στα χέρια μας ένα email που στάλθηκε με την απλή και σπασαρχίδικη μέθοδο του spam.



Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα είναι η επιτομή του νεοέλληνα μαφιόζου, η ελληνική έκδοση του μαλάκα που βγάζει κακό όνομα στο διαδίκτυο. Που πιστεύει ότι το internet είναι ο έξυπνος τρόπος για να βγάλει λεφτά. Σου λεει, εδώ πουλιούνται μωρά και νεφρά, εγώ θα κωλώσω;



Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, ένα τέτοιο ξεδιάντροπο spam με τηλέφωνα και fax θα είχε σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι σχετικές αρχές, να τσακώσουν το μαλακιστήρι και να του χώσουν ένα πρόστιμο από εδώ ίσα με το Λαμπραντόρ.

Προσέξτε όμως, δεν είναι ένα οποιοδήποτε spam. Είδατε τι πουλάει;
Ακίνητα από πτωχεύσεις και κατασχέσεις! Είναι τα γνωστά κοράκια, η γνωστή μαφία που «χτυπάει» σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του κάθε κακομοίρη που έχασε το σπίτι του απ’ την trap-εζα, με το γνωστό ληστρικό επιτόκιο πιθανότατα με πανωτόκια παράνομα και καταχρηστικά.
Άνθρωποι που είχαν ένα περιουσιακό στοιχείο, ένα σπίτι (που έφτιαξαν, ποιος ξέρει με τι κόπους) και που έκαναν το λάθος σε μια στιγμή ανάγκης να πάρουν δάνειο, υποκινούμενοι από μια χαριτωμένη διαφήμιση δανείου σε πολλές δόσεις. Έχασαν την περιουσία τους (όχι μετρητά και καταθέσεις, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!) από τις τράπεζες κι αυτά τα σκουλίκια και τις ύαινες που πλακώνουν όπου υπάρχει πτώμα να κλέψουν κομμάτια σάρκας. Όσο μεγαλύτερα μπορούν.

Αυτά λοιπόν τα σκουλήκια συνεπή προς το «ήθος» που κουβαλάνε δεν θα μπορούσαν παρά να διαφημίζονται με ξεδιάντροπα spam (ε, πως αλλιώς) και να ελπίζουν πως θα βρεθεί ένας άλλος σκατιάς να αγοράσει με τη σειρά του το σπίτι του πτωχέυσαντος...

Α, ναι... ανάμεσα στις άλλες εργασίες του "ευαγούς ιδρύματος" είναι και η εμπορία ηλεκτρονικών διευθύνσεων, όπως περίπου διαφημίζει το site τους:



"...Τώρα η RUNNER έρχεται να δώσει λύση. Με βάση τα αρχεία της (που είναι στη διάθεσή σας) έχετε συνεχή και άμεση επικοινωνία με τους υποψήφιους πελάτες σας, αναπτύσσοντας στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις πωλήσεις σας καί τις σχέσεις σας μαζί τους "


Υ.Γ. Τα στοιχεία τους τα παραθέτω όπως είναι. Κάντε ότι καταλαβαίνετε, εγώ πάντως σκοπεύω να τους σπάσω τα νεύρα!


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ απαραίτητη, μια προειδιποίηση από την αρχή της ανάρτησης. Πολλοί θα σταματήσουν να διαβάζουν μέχρι και το τηλέφωνο, και το μόνο που θα χεις πετύχει έτσι θα είναι η διαφήμισή τους.

ανεστης είπε...

Νίκο μου, εδω γνωριζόμαστε, έχω και τίτλο, έχω και italics, αν τώρα κάποιοι το δουν για διαφήμιση...
tough luck!

K-Top είπε...

Το να χάνουν κάποιοι τα σπίτια τους ως αποτέλεσμα λάθος επιλογών στη ζωή τους είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το αισχρό είναι πως τα κυκλώματα κάνουν ότι μπορούνε για να τα χάσουν, πχ. έχω ακούσει για περιπτώσεις που πάει το σπίτι σε πλειστηριασμό και οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται την τελευταία στιγμή για να μην έχουν χρόνο να το σώσουν!

Όπως είναι επίσης αισχρό (και για αυτό φταίει αποκλειστικά το κράτος) πως αφήνουν τα κορακοκυκλώματα να δρούνε με τόση άνεση! Αφού οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί είναι νόμιμοι, γιατί τόση μυστικοπάθεια? Γιατί τόση προστασία στους μαφιόζους? Γιατί δεν δημοπρατούνται με ανοιχτές διαδικασίες? Γιατί δεν ακολουθείται διαδικασία ανακύκλωσης του πλούτου και προστατεύεται με κάθε τρόπο η συσσώρευση?

ανεστης είπε...

@atron
Δεν θα έπρεπε να χάνονται σπίτια έτσι εύκολα, ειδικά σε μια χώρα που οι τράπεζες έχουν ένα σωρό καταχρηστικούς όρους (μηδενικός έλεγχος εμπορικών πρακτικών), όταν παράγουν υπερκέρδη απο ληστρικά επιτόκια (ολιγοπώλιο) και όταν υπάρχει πλήρης αδιαφάνεια στις διαδικασίες που ακολουθούν(και κανείς δεν μιλάει γιατί είναι Η εξουσία).
Είναι τοσο καλά οργανωμένο αυτό το κύκλωμα (με την ανοχή της πολιτείας φυσικά)! Τα περιγράφουν οι ίδιοι: Γράφεσαι συνδρομητής (οπότε έχουν και το mail για να το εμπορευθούν) και έχεις προνομιακή πληροφόρηση(!) για το ποια ακίνητα θα βγούν σε πλειστηριασμό.
Μαφία κανονική!

patsiouri είπε...

Είναι αλητεία...εγώ το έχω ακούσει για αυτοκίνητα, νομίζω ένας γνωστός μου είχε πάρει από μάντρα της τράπεζας Πειραιώς αν θυμάμαι καλά...

K-Top είπε...

Συμφωνώ με όσα λες για τις τράπεζες. Απλά το παράπονό μου έχει να κάνει με την αβυσσαλέα μονοφαγία του παρακράτους, που παρά το γεγονός ότι έχουν φτιάξει νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους, εξαθλιώνουν τον κοσμάκη ακόμη περισσότερο με την μη εφαρμογή των έτσι και αλλιώς αβανταδόρικων νόμων. Ή για να το θέσω πιο σωστά, με την αβανταδόρικη εφαρμογή των νόμων που ενώ έχουν παράθυρα που χωράει ιπποπόταμος, ανοίγουν μόνο με το σωστό password...

Μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο για καμία κυβέρνηση να τα βάλει με τις τράπεζες και τα επιτόκια αλλά το να μην μπορεί να περιορίσει 2-3 κυκλώματα σκουλικομαφιόζων πάει πολύ...

ανεστης είπε...

@atron
Είμαστε μόνοι μας! Ούτε απο τις τράπεζες προστασία, ούτε απο πουθενά. Ότι κάνει ο καθένας μόνος του, άντε και καμία αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, το πολύ.

Khlysty είπε...

Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε πώς βρίσκουν αυτοί οι τύποι τα στοιχεία τα οποία με τόση υπερηφάνεια διαφημίζουν ότι διαθέτουν. Θεωρητικά, οι τράπεζες τα προφυλάσσουν ως κόρην οφθαλμού, οπότε... Μήπως η σαπίλα είναι πολύ βαθύτερη;

ανεστης είπε...

@khlysty
Τα στοιχεία μας είναι κανονικό εμπόρευμα. Συλλέγονται είτε απο επαγγελματικούς οδηγούς είτε απο τα άλλα λαμόγια που μαζεύουν emails με τον τρόπο που περιγράφει ο fusmoker στο blog του (chain mails κλπ).
Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, ο μόνος τρόπος άμυνας είναι να στέλνονται αυτά τα emails στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων που μπορεί να τους ελέγξει σύμφωνα με το νόμο περι "τήρησης αρχείου".
Οι τράπεζες δεν συμμετέχουν στην αλυσίδα chain mail, σου τα σπάνε με καονικά τηλεφωνήματα!